Sista veckan från Italien

ITALIEN, 7D

VECKANS BÄSTA
Trippen till Valstagna med Olov, mysdagen med Emilia i onsdags och gårdagen i Venedig. Vädret har faktiskt varit bra halva veckan och jag har fått känna på sommarvärme. När vi vaknade idag hade vi redan 18 grader.

VECKANS SÄMSTA
Mina eksem på fingrarna som kommit mer och mer av värmen, men oxå att det är sista veckan här nere får ta plats här med. Än fast det kommer bli skönt att åka hem så hade jag kunnat stanna kvar ett tag ändå. Älskade Italien!

VECKANS GELATO
Den från Suzo i Venedig. De har de absolut bästa glassarna och båda mina var så goda. Carmel och mango en varm sommardag som det var igår. Och på ett mysigt ställe med lite folk och många gondoler som åker förbi.

VECKANS HUMÖR
Sådär... har haft PMS och då blir jag mer eller mindre som ett åskmoln och jag har dessutom velat ligga under täcket och grina. Men jag har även haft några toppar denna vecka och de kommer jag leva på ett tag framöver.

VECKANS UTFLYKT
Till Valstagna. Jag hade först tänkt att åka dit själv men O kunde komma loss från plugget då han skickat in sin rapport för opponering vilket jag är glad för. Vet inte vad jag hade gjort om jag hade åkt själv. Men nu slapp jag det och vi hade en riktigt mysig dag tillsammans. Utsikten var så häftig och bergen var nästan som det ser ut att vara i en regnskog. Hade jag haft mer tid hade vi nog vandrat där med för det var lummigt och mysigt där.

VECKANS SHOULD HAVE
Helt klart skulle jag ha ätit mindre socker. När vi bodde i Luleå åt vi knappt något socker alls och här har det blivit helt tvärtom. Ibland blir det någon chokladkaka om dagen och visst det är gott, men jag behöver verkligen inte så mycket. Men jag tror allt blir bättre när vi kommer hem till rutiner och träning igen.

VECKANS GODASTE
Lunchen som jag och Emilia åt på Caffeine i onsdags. Lax-och avokadomackan var den godaste jag ätit och matchadrinken var oxå riktigt mumsig! Jag var även dit igår med O och pannkakorna var bland de godaste i pannkaksväg på riktigt, riktigt länge. Jag kommer nog gå tillbaka dit på måndag och äta dem.

VECKANS FINASTE
Dessa underbara ord som jag började gråta av på finaste @Emiliaapetterssons blogg
"We sat there for a long time just talking, laughing, talking and laughing some more. If someone saw us there I’m pretty sure they would think we’ve known each other forever, because that’s what it felt like. But thruth is it was the second time we met."

VECKANS KLAPP PÅ AXELN
Jag har bokat in möte med min blivande förskolechef, fixat elavtal och internet till nya lägenheten + en träff på 1life så jag kan köpa gymkort där och börja träna. Lite tråkigt men viktigt göra och jag är så taggad på börja träna. Vi kommer ha gymmet mer eller mindre mittemot oss och dessutom är det kopplat till paradisbadet. Det kommer ju bli några vattenpass för min del och sedan en stund i bubbelpoolen.

VECKANS OMNÄMNANDE
Innan jag skulle gå möta upp Emilia på tåget fick jag upp en notis från Nouw. De hade nämnt mig i Best of Nouw #21 som ni hittar här. Det var på min avokadomacka från bästa fiket i Venedig med en underbar utsikt från en brygga jag hittade. Gondolerna åket förbi och jag mumsade på min macka.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
janielindahl
janielindahl,
Alla ljusglimtar gör du mer än rätt i att njuta lite extra av och leva länge på Emmelie ❤️ Bara orden från Emilia, blev rörd när jag läste... Vilka tjejer ni är! Älskar att ni träffades och att det klickade så på en gång. Vänskap kan starta på dess mest magiska av vis! Och den där avokadomackan + gondolen sen, som du var värd det omnämnandet. Grymma du ❤️
nouw.com/janielindahl
jjaneberglund
jjaneberglund,
Även fast det är sista veckan så har du delat med dig utav en historia!✨ man ser verkligen att du har upptäckt så otroligt mycket nytt och haft ett så otroligt spännande äventyr❤️❤️
nouw.com/jjaneberglund
Emma
,
Åh vilka härliga bilder och dahar du verkar ha haft!
Det är inte så lätt att hålla nere sockret när man är utomlands haha
Elin,
Fina dagar du verkar haft. Glassarna ser hur goda ut som helst! Vänskap är underbart när man träffar nån som man klickar med med en gång. Man ska vara rädd om sina vänner 😊
soclosedecember.nu
linndossing
linndossing,
Så härliga bilder! Kram
nouw.com/linndossing
Amanda ,
Dina bilder är sjukt underbara vilken kamera tar du med ☺️ vilken härlig lista
www.amndiz.se
megkaup
megkaup,
vaaa?! är det redan sista veckan? känns som att du flytta dit typ igår. förstår att det är vemodigt, men italien finns alltid kvar att besöka 💕
nouw.com/megkaup
FridaochTove
FridaochTove,
Låter som en fantastiskt vecka, PMS och mensen kan dock slänga sig i väggen tycker jag. Mötet mellan dig och Emilia lät väldigt mysigt och det hon skrev vad väldigt fint. Stor kram, och grattis till att bli omnämnd, det är du värd<3
nouw.com/fridaochtove