Sista veckan innan jul

Vardag

Sista veckan innan jul och det finns ju så mycket mysigt att göra innan julafton väl är här. Jag som är hemma försöker fylla dagarna med något tidsfördriv och det har blivit en hel del bak, så har ni något som bara måste bakas inför jul så säg till. Jag vill testa!

Måndag
Idag hade jag tänkt gå hämta ut ett paket med min jultröja för julafton, fortsätta vika servetter till vår lampa som ändå börjar bli klar snart. Planera vad vi ska äta i veckan och sedan laga mat med O när han kommer hem.

Tisdag
Vattengympa 10.00 och sedan funderar jag på åka hem till mormor och morfar för att sedan sova hos mamma och pappa. Och dagen jag väntat efter hela hösten är här, min böna kommer hem från andra sidan Atlanten. WHEEEEY!

Onsdag
Pappa är ledig så vi lär göra något, fika hos farmor och farfar och sedan göra någon middag. O kommer efter jobbet och hämtar sedan hem mig.

Torsdag
Inga planer alls men jag och mamma har pratat om att luncha i veckan så det kanske blir idag.

Fredag
En lugn förmiddag för att sedan gå på vattengympa 15 om jag hinner boka en plats på passet. Sedan är det helg, julhelg och O är lediga några dagar så vi lär äta någon god middag och ha fredagsmys.

Helgen
Jag och mamma ska ha en mysdag och fixa inför jul. Jag har hittat lite jag skulle vilja göra och baka lite mer julgodis. Men viktigast är att min kropp känns bra och att jag gör det jag orkar.
Sedan på söndag, den fjärde advent (!!) är det bara 100 dagar kvar till BF och det ska vi helt klart fira. Fira allt som går att fira och det är min tur att göra söndagsfrukost.

Utöver allt detta så ska jag vila det jag kan för dagarna som varit har varit de hemskaste hittills, så jag ska bara göra det jag känner för och orkar. Sedan har jag ett projekt på G som jag längtar efter att börja med, nämligen en filt till vagnen. Jag har beställt garn så det är påväg, men det kommer vara extremt tidskrävande men slutresultatet tror jag kommer bli suuuuperbra.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men vilken mysvecka - som du är värd det! <3 Julkram till dig vännen!
nouw.com/lillymihlte
Emma Engström,
Alltså kan inte alls fatta att det är jul snart, det går för fort så har inte hunnit med julkänslan än :'D Mysigt att julbaka lite! <3
nouw.com/emmaengstrom