Skippa kontrollbehovet

7D, Allmänt

Godmorgon torsdag! Hur har er vecka varit hittills? Min startade skakigt men den här blivit bättre eftersom så jag hoppas den fortsätter uppåt och bra. Idag jobbar jag till 15.30 och sedan får vi se hur jag tar mig hem innan vi ska göra middag och baka.

Något jag är riktigt dålig på är att släppa saker som är utom min kontroll. Hur gör man ens? Vad har ni för knep och har ni lätt att släppa saker som ni inte kan påverka eller göra något åt? För som det är nu flyger mina tankar runt hela tiden och jag tror även att det är ett av problemen till att jag sovit så dåligt. Jag kan inte släppa grejer och denna vecka har även jobbet följt med hem då jag tänkt på allt som.hänt och om jag kunnat göra det på något annat sätt...

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
jag kan verkligen relatera! hatar att vara in en situation som man inte kan kontrollera, när ödet ligger i någon annans händer - typ som när man söker ett nytt jobb. det enda man kan göra är att fortsätta leva livet som vanligt och invänta ett besked... inget klockrent tips, men är såvitt jag vet är det det enda man kan göra?
nouw.com/megkaup