"smärtan är bra, då läker det"

Universitet, Vardag

När jag satt i väntrummet var det jag och barnen som hade emlaplåster och det ångrar jag inte. Stora nålar som vid blodprov och större är hemska. Så de var riktigt skönt att jag hade det när hon satte fast porten ovanpå handen.

Under operationen fick jag en blockad, en lokalbedövning i armen som skulle hjälpa mot smärtan. Den har i princip släppt nu tror jag och jag intalar mig att "smärta är bra, då läker det".

Det var detta som skulle fixas och stabiliseras. Sen jag bröt min handled har den varit instabil och sedan jag flyttade har jag märkt av det mer då man gör alla vardagsgrejer själv. Så domningar ut i fingrarna och värk har varit en del i vardagen och nu ska bli bättre av operationen.

Sedan jag kom hem igår har jag legat i sängen och haft det ganska skönt. Jag har smärtstillande dygnet runt just nu och det är jag glad för. Inatt kunde jag sova och vid 03 när det skulle fyllas på med Alvedon vaknade jag och somnade ca 1h efter då smärtan lagt sig lite. Kunde som sagt somna om och vaknade vid 9 så skulle säga att det varit en ganska bra natt.

Gillar

Kommentarer

hernstroms
hernstroms,
Åh hoppas det blir bättre nu!
nouw.com/hernstroms
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det hoppas jag med!!
nouw.com/emmeliesehlin