Snart ett år?!

13 februari. Det betyder att min lilla bebis fyller ett år om en månad. Jag har varit mamma i snart ett år och vilket år det varit. Ingen hade ju räknat med att det skulle bli en pandemi, men vi har fått så mycket kvalitetstid tack vare den samtidigt som nån av våra släkter knappt har träffat Mel. Det är så märkligt och sorgligt. Men det är inget vi kan påverka och vi har det bra ändå.

Sist vi var på BVC (25/1) var han 78,9 cm lång och vägde 10,5kg. Han skjuter mest på längden känns det som men han har alltid varit över "normalkurvan". Det är lite svårt att greppa hur mycket en så liten människa kan förstå för det blir mer och mer för varje dag. Han förstår vad äta, dricka, klossar, bada, åka pulka, tugga, katten, lampan, upp, tv, borta, vart/vars, mamma, pappa osv betyder. Han förstår mycket mer än så men just de orden ser man att han förstår och bara idag hade han förstått vad tugga betyder. Jag har sagt att han måste tugga innan han kan dricka vatten och visat hur man tuggar. Idag när jag sa det tuggade han på med öppen mun och visade att han tuggade.

Nu måste jag börja planera inför kalaset och hur vi ska göra med allt sånt i dessa tider. Har ni några tips?

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh vilken mysig liten kille!😍

nouw.com/saranilsander
hilmak
hilmak,
Sötis! 🥰🥰
nouw.com/hilmak
beattriicee
beattriicee,

Helt galet att han redan blir ett år, han är ju inte vara där utan otroligt duktig som visar att han faktiskt tuggar! 🥰 Tycker verkligen ni ska fira hans ett års dag, det bästa är att vara ute eller i ditt hus för det är väldigt stor och det blir inte trängsel. Men det är svårt att veta hur man ska ordna ett kalas men det är mitt tips! ❤️

nouw.com/beattriicee
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men alltså sötaste ❤️ Så himla fin verkligen!!

nouw.com/agnesmathilda