Sneak peak & nya blommor

Något jag alltid gillat är att plantera. Speciellt från frö till planta. När jag var yngre planterade jag och min granne (mamman) äppelkärnor som sedan växte sig så stora att vi planterade ut dem. Jag hade mitt bakom vår loge i en slänt och var så himla stolt. Och vad tror ni händer? Pappa går med röjsågen och ser inte mitt äppelträd... så det dog ganska rejält tror jag för jag har inte hittat något av det efter. Men jag fick iallafall välja en ny växt efter.

Och efter alla härliga bilder på växter hos både artibus och enylja så kommer jag ha mycket mer växter i denna lägenhet. Så jag började direkt!

Jag hittade en Calathea som jag gillade och en mindre växt som jag inte hittade något namn på. Köpte även en ny kruka, lite jord och lecakulor. Så jag planterade om Calathean och den miste växten, tog ett skott från ett elefantöra och fyllde på jord i de andra. Så här har ni resultatet!

Tycker det blev ganska bra ändå. Jag hoppas elefantöra skottet tar sig då jag testade ett nytt sätt att plantera stickligen på. Och denna gröna lilla växt i bubblan fick hamna i min nya ljusstake. Får se om den ska stå kvar där men det blev lite annorlunda.


Ni har även en liten sneak peak på vårt nya matbord som växterna står på, ljusstaken och fondväggen som är i köket.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilken härlig liten sneak peak från ert hem, fondväggen drogs min blick till direkt 😍 Den lilla växten är en ”rosenstänk”, om jag inte missminner! Har en sån här hemma, fast med lite rosa inslag. Kram ❤️
nouw.com/janielindahl
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
DEN sista bilden blev man ju förälskad i med växten & bakgrunden.
nouw.com/jagochminahjärtan
linndossing
linndossing,
Åh så fint! Kram
nouw.com/linndossing
Ingalilljohansson
Ingalilljohansson,
Bella,
Hoppas att ni kommer trivar i er nya lägenhet <3
belliz.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Växter gör verkligen så himla mycket för hemmet, det är ju något så otroligt fint! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Nettan,
Jag älskar också att testa och plantera och föröka på alla sätt. Just nu är hela min altan full med krukor med frön och konstigheter och alla är inte uppmärkta så det blir spännande att se vad som kommer upp. Jag har tom förn från kina som jag beställt på wish. ha ha !
backlura.blogg.se
malinkirstine
malinkirstine,
Så fint <3 Kram
nouw.com/malinkirstine