Sockerdetox?

Förra året i februari valde jag och O att vi skulle köra en sockerfri månad. Hur stor skillnad kan det göra? tänker man. Med facit i handen kan jag säga att det gjorde mycket.

Vi körde så lite socker som möjligt. Inget fika, juice, mindre socker i produkter vi köpte etc. Så man kan säga så lite det bara gick. Under denna period tränade jag ingenting av olika anledningar. Det blev även första dagarna att det kändes svårt att undvika och att man blev mer sugen för att man inte "fick" äta det. Efter denna månad utan socker och ingen träning alls gick jag ner 2kg och då är jag redan smal.

Nu hade vi tänkt att göra det igen så vi får se vart vi landar när månaden är slut. Vi båda tränar mycket nu så det lär inte bli samma resultat för mig nu som jag fick förra året. Och det är riktigt svårt i början för man är så himla sugen på det man inte "får" äta, men det ger sig ganska snabbt. Man klarar det bara man vill. Ett tips på om man vill ha bra mat och få bort sitt sockerberoende är att köpa boken sockerdetox. Det är recept, måltidsplanering samt inköpslistor på allt man behöver.

Någon annan som är med mig i denna utmaning?

Gillar

Kommentarer