Som en gudinna

7D, Home

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni sovit gott och får en bra start på denna morgon. Jag har iallafall sovit riktigt gott då vi hämtade hem vår nya säng igår och jag är sååå så nöjd. Den blev så himla bra och främst av allt är den superskön. Vi hade vår gamla säng i 5 år och köpte den begagnad så det var verkligen dags för en ny. And here it is!

Utöver det är det lillördag, mitt i veckan och jag jobbar till 15.45. Dagen börjades dock på hälsocentralen innan jag började jobba och för tillfället är det full rulle på jobbet. Vi har precis skolat in ett barn och nu är det två till som ska in. Det är föräldrar överallt på gården och så mycket vuxna. Men snart är de över och vi kan börja jobba med barngruppen på ett annat sätt än vad som blir nu. Jag ska även försöka få in en dejt med min böna då hon flyttar till andra sidan atlanten om en vecka för att stanna i fyra år. Hur ska jag klara mig??
Mer av sovrummet kommer ni få se när det inte är så kaosigt. Men om det kommer hända är en annan femma då jag har en tendens att släppa alla kläder på golvet... bad habit några bra bilder ska jag kunna få till, ibland är jag proffs på städa hehe.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad mysigt det ser ut! Förstår att du har sovit som en gudina! Så otroligt fin och mysig säng! Hoppas du får en fin dag vännen! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Sängen ser sååå mysig ut!
nouw.com/celinelundqvists
artibus
artibus,
Men så mycket mys!!!!
nouw.com/artibus
Denisealice
Denisealice,
Åh så mysig!
nouw.com/denisealice
linndossing
linndossing,
Men åh så skön den såg ut!!! Magi <3
nouw.com/linndossing
sofieevelina
sofieevelina,
Så himla fin den var! Måste ju bara få fråga varifrån påslakanet är? 😊
nouw.com/sofieevelina
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack snälla, så skön! Vi fick dem i julklapp men tror de var från Åhléns😊
nouw.com/emmeliesehlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så himla fantastiskt med ny säng vännen, dina bilder är förtrollande! Hoppas veckan blir fin och att du får till en dejt med vännen som flyttar! <3 Stor kram!
nouw.com/lillymihlte
joywesterberg
joywesterberg,
Så härligt med en ny säng! Vi ska också köpa en ny alldeles snart, det behövs verkligen! ❤️
nouw.com/joywesterberg
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Ser så mysig ut. Hade blivit kvar i den hela dagen.
nouw.com/jossustravelpics
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh den var verkligen så fin, älskar såna där sänggavlar! Funderar också på att köpa någpn liknande när vi flyttar sen. Håller tummarna att det blir av för hade varit så skoj att få se hur det ser ut hos er. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr