Sommarkvällar med fika

Vardag, Mat

Vilket väder vi fick igår. Sol och sommarvärme men när jag väl åkte till mamma och pappa försvann solen. Men det var ändå skönt att sitta ute, Mel sov lääänge i vagnen och fick mysa och busa med mormor och morfar. När Mel skulle sova sista napen gick mamma med han i vagnen och jag åkte för att hämta Olov. Han och pappa skulle ut och fiska och jag fick en myskväll med mamma och lillebror.

I och med det fina vädret blev jag så sugen på baka. Så efter jag nattat M för natten svängde jag ihop denna rabarberkaka som jag fastnade för och MUMS. Den blev så himla god så jag ska ta och skörda lite rabarber hos mamma nästa gång jag är där och frysa in för denna kaka kommer vara min go-to kaka.

IDAG - Jag är ensam med M tills lunch då Olov kommer hem och jobbar hemifrån. Min lillebror kommer förbi innan han ska på körlektion och sedan ska jag iväg och fota. M får då vara hemma med Olov medan jag åker iväg. Håll tummarna att det går bra för han har varit väldigt mammig på slutet.

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Gud va mysigt, och den där kakan såg ju supergod ut! 😍
nouw.com/linneahedberg
fridachristinas
fridachristinas,
Men åh så mysigt det där såg ut och lät 😍
nouw.com/fridachristinas
matildakz
matildakz,
linndossing
linndossing,
Men herregud så mysigt då!!! Dröm <3
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag brukar också bli så sjukt sugen på att baka när vädret är på topp! Det där såg riktigt gott ut, mumma! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr