Sommarkvällar när de är som bäst

7D, Allmänt

Jag älskar sommarkvällar. Finns det något bättre än att sitta ute i kvällssolen med människor man tycker om? Jag tror inte det. Så idag vid 15 åkte vi till svärföräldrarna ute på "landet". Det var så mycket varmare och skönare än det var i stan. Så när killarna gick ner för att sjösätta bryggorna satte jag mig ute i solen och njöt.

Jag gick sedan ner till vattnet och kollade hur det gick för dem. De var mer eller mindre klara och vattnet var riktigt kallt. Men jag längtar tills det blir varmt så man kan bada.

Vi blev sedan bjuden på middag. Grillat har jag verkligen längtar efter och detta var suuuuupergott. Grillad kyckling, potatis, smördegsinlindad sparris med getost, klyftpotatis och sallad. MUMS!

Men min absoluta favoriter till middag en sommarkväll som denna är grillad kyckling, sallad med fetaost, vattenmelon, ruccoladressing och svärmors potatishalvor. Vad är era favoriter?

Bara kolla vad gott!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Sommarkvällar, grusvägar och att umgås med sina nära och kära sådär är helt oslagbart ❤️ Förstår helt och fullt att den där maten är din favorit! Ser farligt god ut. Här är det nog också något grillat + ugnsrostad mix av potatis/morötter/vitlök och någon god sås till! Mums, mums, mums ❤️
nouw.com/janielindahl
tessbjork
tessbjork,
Gud va gott! 😍
nouw.com/tessbjork