Sommarpresent och inköp

Mel

Senaste dagarna har varit så mysig. Igår träffade jag en annan mamma som fick barn lite över en månad innan mig för en promenad. Så behövligt. Dels för att få prata med nån annan än en bebis och dels för att vi har något gemensamt att prata om. Idag blev det lunch med en kompis och efter det har jag tvättat massa bebiskläder och vilat bredvid en sovande Mel. Men nu till allt nytt. Jag har börjat köpa lite sommarkläder och igår fick M en sommarpresent av mormor och morfar.

Här är kläderna jag köpte. En kortärmad body, ett par lösare brallor och en solhatt. Och det blev allt i blått. Innan jag blev gravid ville jag ha allt i vitt/beige/grått osv, men nu när han väl är här blir det inte riktigt så haha. Men blåa kläder till blåa ögon är så jäkla fint. Hans ögon blir så mycket blåare.

Vår glada lilla kille (som inte är så liten) fick prova hängselshortsen vi hade hemma sen innan med hatten.

Sen igår när vi var förbi hos mamma och pappa då Olov var och fiskade fick Mel en sommarpresent. Nämligen en body + brallor från Norrland. Så himla fina och jag har kollat på de kläderna innan men inte köpt. Men nu fick vi med mumin som var limited edition och hur fint var det inte? Älskar!!
#bestofnouw

  • Postad i: Mel

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAG DÖR vilken liten sötnos!!! <3
nouw.com/matildaberlin
Emma Engström,
Helt ärligt så sitter jag och storler nu när jag ser honom, GULLE! Så himla söt han blev i kläderna också, åhh :> Så gulligt att han fick en liten sommarpresent så! <3
nouw.com/emmaengstrom