Söndag

Paris

När vi skulle till Stade France åkte vi metro för att ta oss dit. Det var inte det lättaste kan jag säga. Stationen vi åkte från var stor och det var flera olika linjer som gick genom där så det tog en evighet innan vi hittade dit vi skulle. Idag däremot när vi skulle till den jättestora marknaden gick det lättare. Delvis för att det var en linje som gick från stationen vi klev på och sedan så förstod vi mer hur vi skulle tänka när man ska gå till den linje man ska åka. Vi bytte en gång och det var väldigt smidigt. Vi har hajat grejen med att åka metro nu.

Marknaden var jättestor och hade allt och inget mellan himmel och jord. Vi gick in på en gata och det var nästan ingen som gick på den. Det visade sig vara en lyxgata med galet dyra möbler, tavlor, lampor etc. Det var pampigt att se!

Vi hittade inget att köpa förutom mat. Det var flera stånd med grönsaker, kött, ost, fisk, frukt osv. Så vi köpte med oss gurka, minigurka, broccoli, minibananer, lime, vindruvor och ost. Hittade en gudomligt god ost som ska ätas nån kväll med ett glas vin.

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer