Söndagsfrullar

7D, Mat
Söndagar är dagar jag verkligen tycker om. Sällan söndagsångest och sedan vi bodde i Italien och gjorde goda frukostar så har jag velat ta med det hem, speciellt till söndagarna. Jag tror det är tredje veckan på raken vi äter en mysig söndagsfrulle. Förra veckan blev det hotellfrukost på vår ettåriga bröllopsdag och veckan innan det bananpannkakor.
Så mysigt att börja dagen på detta sätt och speciellt efter att ha fått ta en sovmorgon. Men något jag verkligen saknar är färska croissanter med sallad och parmaskinka. Jag upptäckte dem alldeles för sent men hann äta några + göra egna. Så nu ska jag lära mig göra egna croissanter så jag kan äta det till frukost när jag vill, för det är verkligen så så gott!
NU - ta det lugnt och småfixa i lägenheten. Vi har vår gamla säng i köket som ni kan se i bakgrunden av bilderna. Mamma och pappa ska hämta hem den senare. Jag funderar på att duscha för att sedan äta lunch med P. Den sista på väldigt länge då hon flyttar till andra sidan atlanten på torsdag. Fy så långt!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså dröm vad gott 😍
nouw.com/matildaberlin
Tessjohans
Tessjohans,
Åh ser ju supergott ut! 😍❤️
nouw.com/tessjohans
isabylund
isabylund,
åh vad mysigt & gott! Verkligen en fin tradition <3
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Men nej vad gott det där såg ut 😭😍 Mums!
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
men åhh hur gott?? Önskar jag var lika ambitiös som du på morgonen.. <3 Kram
nouw.com/elinelmersson
artibus
artibus,
Men vad gott! <2
nouw.com/artibus