Startar morgonen på bästa sätt

Vardag, 7D

Dagen igår var inte den bästa och trots lite sömn ännu en natt ska denna dag bli bra. Det som var igår och min trötthet ska inte få förstöra varken idag eller resten av veckan. Så jag tog på mig hörlurnarna och lyssnade på bra musik så känslan iallafall är bra trots att öppnar och var på jobbet redan 06, men då får jag sluta tidigt istället. Men vi ska nog frysa in handskar så vi kan leka med is imorgon. Sen har jag även lite backup gällande saker att göra så det känns bra!

Han som alltid är vid min sida❤

Veckans planer

Måndag - jag stängde på jobbet, gick hem och åt Carbonara. Var helt slut efter en dag som varit den mest kaotiska i mitt jobbliv.

Tisdag - öppnar 06 och ska sedan på stan en sväng, baka och göra middag. Skulle även behöva träna.

Onsdag - jobbar till 17 så vi får se vad jag gör efter jobbet, men förmodligen tar jag det lugnt.

Torsdag - jobb till 15.30 och sedan ska jag iväg och träna. Får se om det blir gym eller simning.

Fredag - förmodligen ännu en stängning för mig så slutar 17.30 innan jag tar helg. Det är även F1 träning som jag kommer se till middagen.

Lördag - F1 kval och sedan på kvällen ska vi på trav då vi har kompisar som startar 2 hästar i samma lopp + jag kan ta med min kamera.

Söndag - min yngsta lillebror fyller 17 så vi ska gratta han + mamma och pappa då alla de 3 fyller år inom en vecka.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh vad jag fastnade för dessa bilder, så himla mycket kärlek och så välgjorda. Underbart att musik kan hjälpa dig att må lite bättre! Hoppas du får mer sömn inatt så du känner dig mer utvilad! När man får för lite sömn så kan det verkligen förstöra hela dagen. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Finaste hjärtat!! Hoppas verkligen att du får en underbar vecka! Kanske en lite lätt skakig Måndag och start på det hela, men jag håller alla tummar och tår för att du får en magisk fortsättning! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Hoppas du får en helt fantastisk tisdag vännen! Kram
nouw.com/linndossing