Suprise hippa

Universitet, Wedding

Alltså jag vet inte var jag ska börja... Gårdagen började med en teambuilding och efter den skulle vi iväg på förfest då vi sedan länge bestämt några tjejer att gå på Dammiddagen. En middag för bara tjejer och killar som arrangerar. Så vi fixade ordning oss, drack gott och jag fick höra att ikväll ska vi ha kul. Speciellt skulle jag ha kul. Jag hade aldrig kunnat drömma om hur kvällen skulle sluta när jag vaknade igår... Men OJ så bra det blev och vilka grymma kompisar jag har!!

När vi kom till middagen så fick jag höra att det här är din möhippa och det är din kväll. De har alltså tänkt ut detta och helt plötsligt fick jag en slöja fixad i silvertejp och tapper. Studentigt men som jag älskade den och omtanken! Men med två kompisar som varit med i sexmästerier hade jag egentligen inte kunna förvänta mig något mindre. Så under kvällen får jag olika gyckel dedikerade till mig och som jag fick delta i och det hade inte kunnat bli bättre. Det var hur kul som helst och jag var helt tagen av all kärlek.

Efter sittningen drog vi på mellanfest för att sedan dra vidare till STUK där det dansades för hela slanten. Alltså hur underbart som helst och ställningen var så jäkla grym och musiken bra. Så idag vaknade jag väldigt nöjd och glad över att de tog sig tiden och gjorde detta. Jag mådde även bättre än vad jag förtjänade men då det blir så sällan och med denna grymma kväll var det helt klart värt det, alla dagar i veckan!

Och kärlek till dessa två som fixade allt och gav mig detta❤

Gillar

Kommentarer