Surviving her constant change of mood

Ibland vill jag bara lägga mig ner, stoppa tiden och få jobba bort lite av mina känslor. De är så stor del av mig och den känslomänniska jag är så är det inte alltid något bra. Känslorna måste ut och gör de inte det så kommer det tillslut rinna över.
Så när jag plockade undan lite kläder så hittade jag min tshirt som det stod "surviving my constant change of mood" på och sa att jag kanske skulle ha den på mig, varav O svarar att han skulle haft en fast det stod "surviving her constant change of mood".

På något sätt går jag sönder lite av det då jag vet att han ofta blir irriterad på mig för att jag är det. Livet är inte alltid en dans på rosor och om jag hade varit lite bättre på att hantera dem hade det varit bra för både alla runt om mig men även mig själv. Att konstant bli irriterad på allt och alla tar energi och jag vill inte påverka alla andra såhär.
Och det blir ju alltid att det är O som får ta smällen även om han inte gjort något. Det kan även känns jobbigt då han alltid är lugn och jag väldigt sällan är det, han förtjänar så mycket bättre ibland.

Men de som hjälper lite i dessa situationer är:

- att försöka andas och släppa saker. Räkna till 10 och bara blunda

- gå ifrån och få känna det man känner. En dag i Italien var jag allmänt arg och irriterad så när vi var ute och gick var jag tvungen att få mitt space. Efter ett tag la sig känslorna tillslut och jag kunde prata om det dagen efter.

- läs din favorit bok, se din favoritserie eller ät det du verkligen älskar. Jag brukar se serier där det är mer kaos i deras liv än vad det är i mitt egna för att må lite bättre

- gå på gymmet och bränn av ett riktigt apjobbigt pass. Med ilska och adrenalin brukar man kunna ta i lite mer och banka ur känslorna.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Som jag uppskattar det här inlägget Emme 🥰 Att du är så ärlig och delar med dig av sånt som faktiskt hjälper i stunden är guld värt ❤️ Med handen på hjärtat är jag så som person också; nästan aldrig lugn, gärna den lite halvstressade och irriterade. D här hemma är också den som råkar ut för ett och annat, tyvärr. Ibland går det av bara farten! Men att försöka sakta ner, räkna till tio eller bara fly undan i en serie. Det hjälper verkligen ❤️ Kram fina E 🌸
nouw.com/janielindahl
happyM
happyM,
Åh jag kan verkligen relatera till det här sååå mycket ❤️ Så himla fina tips att använda i stunden ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Du denna lista behövde även jag just nu <3 KRAM!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Feeling that till tusen!! Tycker så synd om min familj som får leva med alla mina j*kla utbrott och humörsvängningar. Inte kul alls. SÅ tack för tipsen hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin