Svarar på era frågor

Q/A

Har du några favoritpoddar? En som jag håller kär är Kenza och Danis podd. Lyssnade på den när vi bodde i Italien och gick mina morgonpromenader. Annars brukar jag inte lyssna på mycket poddar utom sommarpraten typ

Vilken tycker du är den mest underskattade podden? Vet inte vilken podd snarare kategori. Man kan lära sig så mycket och jag vill bli bättre att lyssna på ekonomi- och aktiepoddar då sparande är ett intresse hos mig.

Bygger ni huset från grunden eller renoverar ni ett färdigt hus? Vi har köpt ett hus vi fick tillgång till i måndags och ska då riva ut ena toaletten direkt. Sen går vi vidare med sovrum och vardagsrum. Köket blir inte nu utan om något år men vi har börjat planera det och ska göra det in i minsta detalj.

Vad har du jobbat med från “början till nu” och vad skulle du helst av allt vilja jobba som? Jag började sommarjobba så tidigt vi fick då och var 3 veckor på sjukhuset. Sedan dess har jag hunnit sommarjobba på bioraffinaderiet, som vårdare på äldreboende, ta istid på SHL-matcher i Luleå, sommarvikare på förskolor innan jag var färdigutbildad, ideellt på nattklubb medan jag pluggade, som extraresurs på förskola för ett barn med diabetes och nu som förskollärare.

Jag har alltid älskat rymden och det skulle vara så häftigt att vara rymdforskare men jag klarar inte av matematiken som behövs för det… Men på senare tid har jag en dröm om att jobba som förlossningsfotograf.

Hur gick tankarna om familj när du var yngre? Vid vilken ålder tänkte du att du ville bli mamma? När jag blev tillsammans med Olov kände jag att jag ville ha barn tidigt, typ runt 22 år men vi skulle plugga klart först. Det gjorde vi oxå och han blev klar ingenjör förra sommaren och vi plussade nån månad efter. Så jag var 24, skulle fylla 25 när Mel kom och än fast jag velat ha barn sen jag var 20 så är det ändå inte förrän nu jag känt mig riktigt redo. För än fast jag velat ha barn tidigt har jag fått panik två gånger när min mens var 10 dagar sen (den är alltid på dagen) då jag hade hur många bollar i luften som helst och jättestressad.

Hur trivs du än så länge som mamma? Är det som du trodde? Jag trivs väldigt bra som mamma hittills och växer mer och mer in i rollen, men allt ändras ständigt och jag får testa uppleva nya stadier hela tiden. När han var nykläckt var det en väldigt mysig tid där vi sov minst en nap tillsammans om dagen. Nu har vi väldigt fasta rutiner på dagarna med sovstunder, mat, promenad och lek/mys. Det var väldigt svårt att föreställa sig hur det är att vara mamma men det är bättre än vad jag föreställde mig än fast det är tuffa perioder av och till.

  • Postad i: Q/A

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,

Åh vad roligt att läsa!!

nouw.com/ebbabrage
Hilma
Hilma,

Älskar verkligen Kenzas och Danis podd 😃 Lyssnade på den när den kom ut och den är riktigt riktigt bra alltså!

nouw.com/hilma
emelivet
emelivet,
Älskar också kenza och danis blogg men lyssnar mycket på spöktimmen också 😊
nouw.com/emelivet
Blondina
Blondina ,

De ja älskar att lyssna på är spökpoddar andra poddar ger ja inte mycket för 😊 Typ hemsökt Sverige älskar jag 😃 kan lyssna i timmar på alla historier

nouw.com/blondina
LouiseEdling
LouiseEdling,

Brukar inte lyssna på kenzas och danis podd, min favorit podd är måndagsvibe!!!

nouw.com/louiseedling
Nellaroc
Nellaroc,
Så roligt med en Q&A och att få läsa dina svar <3
nouw.com/nellaroc
amaliev
amaliev,

Morsomt å bli bedre kjent med deg! 🤩

nouw.com/amaliev