Swedish fika vs. Italienskt

ITALIEN, PADUA, 7D

Redan igår hade jag söndagskänsla så det är lite kaos i mitt huvud om vilken dag det är och känns som just nu. Men det har varit en riktigt mysig dag och vi tog en långprommis efter vattnet runt staden och det var så härligt. Enligt appen var det 12 grader ute men det kändes som 16, och det kan jag hålla med om. Jag tog av mig jackan tillslut och det kändes verkligen som vår. Träden börjar knoppa så snart är det nog full blom på träden.

På vägen upp från promenadstråket hittade vi ett litet bageri som man även kunde fika på. Vi köpte på oss tre bakelser, en kaffe, vatten och juice. Visst att en swedish fika är gott, men alltså det här var ruggigt gott. Bakelserna (som jag inte kommer ihåg namnet på) var supergoda och var fyllda med vaniljkräm. MUMS säger jag bara. Och till det fick jag färskpressad juice som de gjorde direkt när vi köpte den.

Jag köpte även med mig 3 såna hem då det var så goda och just nu tycker jag om italienskt fika mer än svenskt, men vi får se hur lång tid det tar innan jag blir less på det.

Nu på eftermiddagen har vi tagit det lugnt en stund och gick sedan på stan en sväng. Vid 18.30 ska vi ner till en av parkerna då det är sista helgen med carneval här så det skulle vara något där då. När vi var där tidigare idag höll de på rigga och efter det blir det mat någonstans.

En perfekt söndag helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

adelinaadelina
adelinaadelina,
Mums vad gott med fika!!
nouw.com/adelinaadelina
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
FridaochTove
FridaochTove,
Så härligt det låter! Och så gott det ser ut att vara😍
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Verkligen och det var ruggigt gott!
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad gott!! Och guu så mysigt det låter!! KRAM HJÄRTAT <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det var riktigt gott! Älskar det men de säljs tydligen bara tills imorgon... KRAM <3
nouw.com/emmeliesehlin
LindaLinnros
LindaLinnros,
åh så gott!!
nouw.com/lindalinnros
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,