Ta mig till havet och gör mig hel

7D
Onsdag och snart helg. Denna vecka har hittills varit tuff för min del. Hela gårdagen kändes det som jag jobbat flera dagar i sträck och var helt utmattad och orkeslös. Kände mig som en zombie på jobbet och tur var att vi hade mindre barn och vissa ville sitta i famnen mycket. Men ska jag vara helt ärlig hade jag behövt gårdagen hemma i sängen för att sova. När jag väl slutade stannade jag påväg hem hos mamma på jobbet för en kram och närhet. Det behövdes och att sedan komma hem till en färdig middag framför Tv:n var precis det jag behövde. När väckaren sedan skulle ställas stod den på 10,5h och ingen var lyckligare än jag.
Så nu hoppas jag denna dag blir bättre och beroende på hur jag känner mig kanske det blir ett BodyBalance pass ikväll. Tror hela min kropp och själ skulle behöva det. Annars skulle jag behöva en stund vid havet med vågorna som rullar in eller tystheten och mystiken från att sitta i skogen på pass under älgjakten. På lördag får jag iallafall sitta på pass med pappa och jag längtar redan.
  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Älskar havet jag med!
nouw.com/jessina
Frulindhamn
Frulindhamn,
Usch det är så jobbigt att känna sådär. Hoppas idag blir toppen och du får tillfälle att verkligen återhämta dig 💛. Havet är ju det bästa som finns.
nouw.com/frulindhamn
Hilma
Hilma,
Åh fina du ❤️ Håller tummarna för att du får en riktigt bra onsdag och får må bättre! Massa kramar till dig!
nouw.com/hilma
saraboman
saraboman,
Havet är den bästa återhämtningen!!! ❤️
nouw.com/saraboman
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Havet och naturen är verkligen det som får en att må lite bättre när det rä som jobbigast! Jag har varit väldigt mycket i naturen nu när jag är i en riktigt ruff period! Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart älskade du! Skickar massa styrkekramar! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina du, hoppas det känns bättre efter passet ikväll! Stor kram! <3
nouw.com/lillymihlte