Tacksamhet och närhet

Bebis, Vardag

Idag har jag varit tacksam för att O varit ledig. Han har några av de tio dagarna kvar att ta ut och idag var perfekt. Det blev en jobbig natt och imorse ville M inte somna om = lite sömn och tidig morgon. Men så kan det vara så jag har fått njuta av mysiga sovstunder. Det händer så mycket i hans utveckling nu och han vill ha mycket närhet.

Men vi har hunnit handla idag, fixa undan lite här hemma, hämtat ut paket som sedan skickats tillbaka och jag har beställt lite bilder. Längtar tills de kommer nu då det blev blandade bilder från graviditeten, förlossningen och första tiden med M.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla spännande och roligt det måste vara med utvecklingen som sker nu, så kul att få se hur en människa utvecklas!! Hoppas det kommer bli bättre med sömnen framöver också <3 Stor kram!
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte alls blir sugen på att skaffa en egen liten knodd just nu, hihi! Men det är långt kvar tills dess, så njuter utav att följa er sålänge <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men snacka om gosbild! Finns det något mysigare än att gosa med en bebis? Åh! Det är så underbart att få följa med på utevklingen, så roligt att få se sitt barn utvecklas för varje dag som går. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr