TB ett år

ITALIEN, 7D

Sitter för tillfället vid datorn och för över massor med bilder från mobilen då den bokstavligen är överfull. Det har blivit en hel del bebisbilder och det har bara gått två månader? Men man vil inte missa något så det blir många bilder om dagen. Men det är väl så det ska vara? Så nu medan allt håller på ladda över passade jag på att kolla igenom bilder från ett år sedan då vi var i Italien. Det måste vara en av fördelarna med att blogga, att det går att kolla tillbaka på vad man gjorde då och jag vill bli bättre att uppdatera bara för att kunna kolla tillbaka på sedan.

Hittade dessa bilder i inlägget för ett år sedan. Pappa och Paula hade ganska precis åkt hem och jag var ensam igen med Olov och hade lite mindre än en månad kvar innan vi skulle åka hem. Och thank god det inte var nu vi var där, då hade vi varit i karantän. Eller jag hade nog inte ens tagit mig dit. Men så kan det vara och jag är så tacksam att det var förra året och att Olov gick klart sin utbildning i tid.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Bara ett år sedan oj vad tiden har sprungit i väg 😊 härligt med minnen
nouw.com/2barnsmammaochfru
sofieliden
sofieliden,
Vad härligt 😍
nouw.com/sofieliden
Emma Engström,
Det är så himla kul att kika tillbaka i albumet och sen ändå inse vad mycket som kan hända på ett år?! Men Italien, ett moment för det vackra landet! Vill så himla gärna tillbaka dit, är så fantastiskt fin miljö där och människorna ska vi inte ens tala om <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men va?? Har det redan gått ett år?? Verkligen SÅ sjukt 😨🙈
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Helt galet att det redan gått ett år. Känns som det var igår man följde dig där!! Kram
nouw.com/linndossing