TB till en mysig dag i solen

7D, Mat

För det första, hur bra blev inte min första krans? Såhär i efterhand skulle jag helt klart tagit bort de orangea blommorna... Och för det andra, kolla klänningen! Älskar den och den är favoriten i garderoben. Köpte den i Florens och ångrar det inte det minsta. Perfekt nu för sommaren bara det blir varmt snart!

Hur underbart är det inte med sommar och kunna sitta ute och äta lunch ? Jag totalälskar det! Hos mamma och pappa är det så mysigt och vi har både altanen, grillplatsen och framför bron vi kan sitta och äta på beroende tidpunkt på dagen. Dröm! Och hos mina svärisar har det jättemysigt uterum som vi alltid äter middagar i nu under sommaren. Det är helt klart något jag kommer vilja ha i mitt framtida hus.

Och så här på sommaren älskar jag att äta grillat, olika pajer som tillbehör och en ny favorit är mammas egengjorda majonnäs med gräslök i. Passar både till kött och paj men förmodligen mycket mer oxå. Vilka är era must haves till den perfekta sommarmiddagen? Jag vet inte om jag riktigt kan välja, men sparris och någon god sås till ett gott kött är verkligen så somrigt med lite vattenmelon på sidan.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så himla fin krans & klänning 😍 Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså dina bilder hjärtat - sånna goals!! Dom är verkligen så sjuuuukt fina! Och du är så sjuuuukt fin! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså dina bilder hjärtat - sånna goals!! Dom är verkligen så sjuuuukt fina! Och du är så sjuuuukt fin! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså du är så himla fin vännen, du klädde så bra i både klänning och kransen. Det ärd et ajg älskar med sommaren, att man kan sitta ute och äta. Allt smakar så mycket bättre då! Massa kramar finaste du 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
janielindahl
janielindahl,
Vackra du i både krans och klänning ❤️ Förstår helt och fullt att de båda blev storslagna favoriter! Och det där med att ha uterum; det och trädgård är det bästa med att bo i hus 😍 Ser fram emot den dag ni hittar ert drömhus! Stor kram fina E 💕
nouw.com/janielindahl
palfi
palfi,
Så vacker du är! 😍☀️
nouw.com/palfi
aliceemericsson
aliceemericsson,
Ser verkligen härligt, och så underbar klänning! Kram!
nouw.com/aliceemericsson