The countdown is real

Foto, Wedding

Efter en helg full med roligheter, rättaresagt min möhippa är det skönt att idag starta sista jobbveckan. Men den startas inte på bästa sätt då min rygg är helt åt fanders då jag igår knappt kunde gå... men det är lite bättre idag och jag försöker gå så mycket som möjligt för att hålla igång.

Och nu kan man säga att nedräkningen till bröllopet verkligen är igång. Det är nu bara 19 dagar kvar!!! Det går inte att greppa eller förstå och det känns så konstigt. Föräldrar och vuxna människor är gifta och nu ska jag göra det? Så konstigt men jag längtar så galet mycket. Snart får jag min älskade på riktigt och vi blir ett.

Jag fick min möhippa i lördags (inlägg om den kommer lite senare så stay tuned) kan vi nu lägga allt fokus på bröllopet. Och nu när jag jobbar min sista vecka för sommaren så kommer hela nästa vecka handla om bröllop och köpa in allt som ska köpas. Bland annat dricka, alkohol, kaffe, te, snacks etc. Jag hade tänkt fixa allt så man kan bocka av så mycket som möjligt. SÅÅÅÅ TAGGAD!!

NU - vila på min rast då ryggen värker så det blir jobbigt att gå och tappat andan av smärtan. Men det som inte dödar det härdar. Sen när jag slutar ska jag bara hem en snabbis innan jag blir upphämtad av L då jag ska vara med på stallbacken på travet. De ska starta en höst och jag ska få vara med och hjälpa till!

Gillar

Kommentarer