The day before

Dagen före julafton och jag har verkligen alla julkänslor på plats nu. Igår såg jag, mamma och O Harry Potter medan brorsan, hans sambo och pappa slog in julklappar. Jag såg inte Harry Potter förrän jag var i Paris hösten 16, men det är så mysigt att se dem vid jul och nu när jag varit sjukskriven har jag passat på att se några.

Allt börjar falla på plats och idag har vi lite inslagning att göra. Vi ska även städa idag innan vi åker till O då vi sover där tills imorgon. Jag skulle även behöva fixa lite julgodis men sist jag höll på med mina pops så slängde jag chokladen då allt blev så dåligt... better luck next time?

Våra julplaner 

Ikväll sover vi hos O och ska även försöka få ta på bingolotter, det glömde vi fixa igår... Sedan imorgon på julafton kommer jag åka till mina kusiner för lunch medan O är hemma med sin familj. Han joinar oss senare och på kvällen är vi hemma hos oss. Vart vi sover är inte helt klart än men det beror även lite på vädret och om det är värt att ge sig ut på vägen ännu en gång.

Resten av jul ska vi runt till släkterna våra så vi får träffa alla. Jag har även lust att åka till Umeå på juldagen då det är V75 och Allybis startar....

Vi har kommit till den punkten i livet då man börjar få egna familjer men ändå vill hålla kvar vid traditionerna. Jag tycker det är halvjobbigt för jag vill att det ska vara som det alltid varit samtidigt som nu när vi är gifta och framöver kanske får barn så kommer familjen vara viktigast... så svårt men jag vill inte heller bara flänga runt på jul samtidigt som man på något sätt vill göra alla andra nöjda. Hur löser ni julen som?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Tycker också Harry Potter är så mysig att se på julen! Den har bara den stämningen runt sig! Jag och min sambo är med våra egna familjer över jul. Eftersom att vi bor utomlands så ser vi ju dem så sällan och eftersom att vi kommer från olika städer i Sverige så är vi båda okej med att vara ifrån varandra över högtiderna för att få lite kvalitetstid med våra nära och kära. Den 26e åker jag dock ner till honom i någon dag <3 Kan förstå att det blir lite mer tricky när man är gifta och är en liten familj själva.
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, den känns så julig på nått sätt! Men mysigt ändå med tid med familjerna var för sig och sedan träffas. Och ja, det är lite tricky... man vill ju skapa sina egna traditioner med<3
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Så skönt att du har julkänslorna på plats!
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,