THE WEEKLY LIST

Listor

Bara jag som inte tycker det känns som söndag idag? Ingen söndagskänsla alls men det har väl både med att jag varit sjukskriven att göra samt att det är jul snart. Men denna vecka har varit så mycket bättre än tidigare då min rygg äntligen har gjort att jag kunnat göra lite mer än att ligga i soffan eller sängen. I torsdags var jag iväg och pussade på några travhästar och jag hann även baka lite. Åka bil är fortfarande lite plågsamt men det kan det få vara om det betyder att jag klarar av att sitta och äta och umgås med alla.

VECKANS BÄSTA: såklart att min rygg blivit bättre eftersom än fast den inte är helt bra än, men bäst av allt är att jag äntligen har min man här hemma. Wooopwooop!

VECKANS SÄMSTA: Jag vet inte om det varit något sämsta denna vecka, jag har haft lite svårt att sova på kvällarna men det blir lätt så när man inte kan göra så myclet på dagarna...

VECKANS MYSIGASTE: helt klart att få vakna bredvid O och sedan somna om i hans famn. Harry Pottermyset igår med mamma och O var inte heller så dåligt.

VECKANS FILM: senaste tiden har jag sett mycket på TV men den bästa filmen jag sett denna vecka är helt klart "Å Cinderella Christmas". Så mysig och helt klart min julfavorit denna jul!

VECKANS MATRÄTT: kommer inte ihåg så mycket från veckan men mammas tacogratäng igår var gryyyymt god!

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Hoppas du får lite mer julkänsla till imorgon!!
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha nu fick du mig att sakna min pojkvän <3
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Haha åh, det var inte meningen men tur du får träffa han snart<3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
GOD JUL HJÄRTAT!!! <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Och god jul på dig med hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin