This week

Träning, Allmänt

Hej måndag och hej nya möjligheter. Trots att man kan ha lite söndagsångest är det ändå skönt med en nystart i form av en ny vecka! Men först tänkte jag utvärdera hur träningen gick förra veckan. Jag har ju lovat mig själv att göra tre pass per vecka och allt utöver är en bonus.

Måndag: spinning 45 min & core 30 min

Tidsag: ryggfokus 30 min

Onsdag: spinning 30 min

Torsdag: spinning 45 min

I och med jag skulle till Luleå så blev träningen i början av veckan och passet på tisdagen var ganska lugnt. Sedan var jag även tveksam ifall jag skulle köra spinningen i torsdags men då jag inte skulle träna förrän måndag igen så körde jag ändå och fick en längre vila. Hittills älskar jag att köra spinning än fast det är en liten hatkärlek. Men det är skönt att vara igång och känna att jag vill till gymmet!

Så min vecka denna vecka är lite som förra. Jobb och gym med lite smått och gott imellan.

Måndag: stängningsdag på jobbet till 16 och sedan ett spinningpass på 45 min

Tisdag: Jobb till 16.45 för att sedan köra cirkelfys (är första reserv så hoppas på att komma in på det passet!)

Onsdag: Jobb till 14 och försöker även denna dag klämma in besök hos nån då jag slutar tidigt men inget inplanerat än så länge. På kvällen blir det spinning och core.

Torsdag: Jobb till 16 och sista dagen för veckan jag kan träna (precis som förra) så beroende på hur kroppen känns så kanske det blir ett spinningpass

Fredag: Jobb till 17 för att sedan åka till älsk igen. Längtar redan!!

Helgen: mysa med O och umgås med mina svärisar. Ska även på en tacksittning på lördag men kommer lite senare till den

Jag är så taggad på denna vecka och jag hoppas ni får en riktigt bra början på denna vecka. Och om ni inte får det så gör det du behöver och gör ett nytt försök tills tisdag!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas du får en fantastiskt bra vecka! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom