Today we celebrate

Vardag, 7D
Godmorgon fredag! Idag är det inte vilken fredag som helst. Det är inte årsdag, inte förlovningsdag eller bröllopsdag, utan det är min älskade mans födelsedag. 24 år blir han och det ska vi såklart fira. Fun fact är att det ganska precis är ett halvår kvar tills jag fyller 25 idag. Lite åldersnoja på den då det är nära 30 och halvvägs till 50. Men det tänker jag inte tänka på idag. För idag är det hans dag.
Vid jul har vi varit tillsammans i 8 år och det har inte alltid varit lätt, speciellt inte vårt första år. Men de gjorde oss starkare och efter gymnasiet flyttade vi båda till Luleå för att plugga. Trots att vi är så olika varann går vi så bra ihop. Han är lugnet själv och jag tror inte han varit arg en gång, men irriterad blir han. Annars är han som en nallebjörn (än fast han kanske inte ser ut som en haha) medan jag är världens yrväder med känslorna utanpå kroppen och öppen som en bok. Uttrycker allt och han förstår inte varför jag alltid måste uttrycka mina känslor utåt. På samma sätt som jag ibland kan tycka att han borde uttrycka sina känslor.
Men nu står vi här, har varit tillsammans i en tredjedel (!) av våra liv och vi har hela livet framför oss. Jag tycker allt blev så mycket mer verkligt när vi flyttade hem, fick lägenhet, båda har fast jobb och han har en jobbtelefon vilket känns riktigt vuxet haha. Så bitarna faller på plats eftersom.
Ikväll hade tänkt gå på hockeypremiären, men det kommer bli middag av hans val framför hockeyn hemma i soffan istället. Det var det han ville och det är så det blir. Vi har tradition på att födelsedagsbarnet bestämmer maten/middagen så ikväll blir det så. Och frukost på sängen får han imorgon istället då han skulle upp och jobba idag och vi dessutom inte hade något hemma att göra frukost på... sen imorgon firar vi han med hans släkt.
Så än en gång, grattis på födelsedagen älskling<3

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Fina ni är 😊
nouw.com/moayrvelid
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen åhhh! STORT GRATTIS till honom!! Blir alldeles varm i hjärtat utav det här inlägget, för ni är ju bara så fina tillsammans! Stooor kram hjärtat ❤️
nouw.com/matildaberlin
Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh grattis fina ❤️
nouw.com/linnealiebig
artibus
artibus,
Åh grattis grattis till din man! Hoppas ni får en fantastisk dag ❤️❤️❤️
nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men åh så härligt, stort grattis till honom! Hoppas ni får en helt magisk dag 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Stort grattis till honom!! ❤️
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Grattis till honom <33
nouw.com/celinelundqvists
linneahedberg
linneahedberg,
Stort grattis till honom ❤️
nouw.com/linneahedberg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Stort, stort grattis till honom!! Hoppas ni haft en himla bra dag <3
nouw.com/emmaengstrom