Tre firanden

Vardag

Måndag igen och jag tycker dagarna bara flyger förbi samtidigt som jag har inte någon som helst tidsuppfattning. Att ha Olov hemma med mig är så underbart och jag vill inte att han ska börja jobba igen... Men tur vi har över en vecka kvar tillsammans innan det är dags för att vara ensam på dagarna igen med M. Den senaste veckan har vi varit runt hos våra familjer då det varit kakas för alla som fyllt år.

VI firade först min faster, sedan min yngsta lillebror som blev myndig. Hur gick tiden så snabbt? Så först var det fika och sedan någon dag senare trerätters som han beställt. VI har haft det som tradition när vi fyllt 18. Så mysigt!

Vi bjöd Olovs bror på middag då han kommit in på utbildningen han sökte och såklart skulle vi fira det. Allt som kan firas ska firas! Så vi gick först och åt en mjukglass och sedan fixade vi med sallad, potatis (som btw är det godaste jag veeeeet) och picanha. Olov har börja göra egen bearnaisesås och denna blev riktigt god! En pangmiddag som är heeeelt i min smak!

Igår firade vi mamma som fyllde år (och delvis pappa som fyller på onsdag) och Mel har fått en stol nu så han oxå kan sitta med. Så stor och stark han har blivit! Så han var med och de senaste dagarna har han fått smaka puréer som jag knåpat ihop.

Mamma bjöd på gott fika som vanligt och vi hade det så trevligt. Sedan såg vi formel1, vi beställde pizza och M fick somna på min gamla säng. En riktigt bra dag blev det.

Och det blir en hel del mys här hemma. Det är väldigt få bilder på mig men här har vi en iallafall. Annars är det M som fyller upp hela mitt minne...

#bestofnouw

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Men åh vad mysigt med massa firande. Håller verkligen med om att allt som kan firas ska firas! KRAM
nouw.com/fridachristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Vad mysigt med en massa firanden. Jag blev sååå sugen på god mat nu. Alltså såg såå fint ut. Vilka mysiga firanden. Förstår att du njuter av dagarna nu med alla hemma. Kram och ha en fin dag!
nouw.com/missjohansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ta vara på och njut av veckan tillsammans igen allihopa i familjen! ☺️ Massa grattis till både din mamma och pappa, och åh vilken go-fika! Vad duktig din mamma måste vara?! Det måste väl ske himla mycket med M nu hur han utvecklas och växer? 😍❤️
nouw.com/emmaengstrom