Tvrummet före och efter

Home

Jag kom på att jag helt glömt att visa vår ommöblering av tvrummet. Det var världens infall då det kändes tight och trångt med mattan och lilla gången som M kan göra gåstol på. Sen är måttet på rummet liknande som vi kommer ha i huset = jag ville testa soffans avstånd till TV'n.

Före

Så här har vi haft möbleringen sedan vi flyttade in för 1,5 år sedan och det har inte slagit mig förrän nu att vi har kunnat möblera om. Det känns som det varit en liten del av rummet som inte används, den närmast fönstret men nu har vi nyttjat hela rummet. Och här nedan ser ni hur det varit senaste tiden med nya lampan och tavelväggen.

Efter

Och här har ni efter mitt ryck. Det blev längre till TV'n men det känns lite mer harmoniskt och hela rummet nyttjats på ett helt annat sätt. Mel fick sin egna lilla "hörna" med sina leksaker och har lite öppnare yta att köra gåstol på nu. Tavelväggen har vi packat ner då den egentligen inte behövs framme, men rummet blev mycket tråkigare och så tomt. Men det är skönt att få bort saker som vi inte behöver nu men det betyder även att kartonghögen i köket växer sakta men säkert. Allt som är i dem har mer eller mindre varit gömt i lådor och skåp och har nu hamnat i kartonger istället. Men det behövs lite kaos innan det blir bra.

  • Postad i: Home

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Oj vad stort rummet såg ut nu efter ommöbleringen! Fint!

nouw.com/agnesmathilda
hilmak
hilmak,

Verkligen skillnad! Kul att göra om lite 😍

nouw.com/hilmak
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Wow vilken skillnad och så rymligt det blev! Tänk vad det kan göra mycket att möblera om lite! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
amaliev
amaliev,

Morro å ommøblere!🤩

nouw.com/amaliev