Uppdatering av inredning

I samarbete med Poster Store

Nu när vi sakta men säkert börjar bo in oss i nya huset börjar jag känna hur jag vill ha det mer och mer. Det finns så många tankar och idéer men det är inte förrän nu man verkligen känner hur man vill ha det. Vi har en röd tråd vi ska följa men utöver det behövs det detaljer för att det ska kännas som ett hem. Eftersom jag älskar tavlor och foto som gör en stor del av detaljerna har jag valt ut några posters och tavlor från Poster Store som passar in hos oss just nu.

Mel blir äldre och tycker böcker och bilder blir roligare så jag passade på att välja ut två tavlor som han kommer få ha i sitt blivande rum (som jag blev så taggad på göra nu hehe). Förhoppningsvis kommer han älska att vara ute i skogen lika mycket som mig och dessutom följa mig på jakt när han blir lite äldre. Så länge får han kolla på dessa och lära sig djuren istället.

BTW, hur fin är inte posterhängaren som valpostern sitter i? Älskar den! Så smidig och det blev ett helt annat stuk än vad det blir med en ram.

Är det något jag tycker är svårt att inreda så är det väggarna i köket. På andra ställen i huset kan man mer eller mindre ha vad som helst, men inte i köket. Det måste vara passande och vad är inte mer passande än pasta och ett styckningsschema? Och båda har koppling till mig på ett eller annat sätt, nämligen 1. pasta - efter våra månader i Italien blev pasta en ännu större favorit här hemma och 2. styckningsschema - då jag jagar har jag varit med på x antal styckningar men då av älg, men det är inte långt ifrån vad det är på en ko. Så dessa får pryda vårt 70-talskök och tänk då hur bra de kommer passa in när vi väl gör om köket om något år? Lääääääängtar efter det redan!

Så nu kan du oxå hitta dina egna skandinaviska favoriter, antingen posters eller ramar som är riktigt snygga, prisvärda och tryckta på hållbart papper med hög kvalitet just för ditt hem och din tavelvägg. Urvalet är stort med olika teman och kategorier beroende på vad du söker. Dessutom släpps en ny kollektion av posters varje tisdag.

Min tanke är att utöka tavelväggen här hemma framöver så den blir unik och passar just vårt hem och utbudet på Poster Store är så brett att jag vill ha allt beroende på humör och känsla jag vill förmedla just då.

Med min rabattkod "emmelie35" får du 35% rabatt på alla posters (förutom selection) och kan uppdatera dina egna väggar eller ge bort i present till någon du tycker om.
Det går inte kombinera koden med andra kampanjer och den gäller i en månad, alltså till 20 januari.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh wow så himla snyggt!!! ❤️

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Wow, det blev så snyggt!! 🥰 Älskar den där postershängaren som du nämner!!! Så vacker!! ❤️

nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Men åh så roligt!! Alltid roligt med lite förnyelse ❤️
nouw.com/linndossing