Uppdatering från renoveringskaoset

Renovering

Lördagskväll men ingen vila för oss. Förra söndagen satte vi som mål att kunna börja tapetsera hallen denna helg vilket resulterat i att vi jobbat varje kväll denna vecka efter att M somnat. Varför har vi inte satt upp tidsmål innan? Då blir det så mycket enklare att hålla på och grejsa med spackling, slipning, målning osv istället för att se på tv. Även idag har vi jobbat på och det blev en riktigt långkörare. Olov började redan vid 08 imorse då vi fick hjälp med badrummet och imorgon, då ni!

Här kommer lite bilder på hur det såg ut i huset vid tillträde och hur det ser ut ikväll då bilderna är pinfärska.

Hallen från ytterdörren

Hallen mot ytterdörren från köket

Hallen från trappen

Hallen mot trappen

Vi har även bytt ut elskåpet då det var från huset byggdes -72 och allt har varit ojordat. Så vi håller på uppdatera det rum för rum just nu och byter ut alla lampknappar + eluttag.

Och badrummet vid tillträdet, när vi rivit ner till reglarna och nu. Golvet är på, gipset uppe i halva rummet, alla rör är nydragna, isolering upp och det är förberett för spottarna som ska vara i taket och fönstret.

Det är nu man börjar se ljuset i tunneln iallafall i badrummet. Jag skruvade även ihop kommoden igår och den kommer bli så bra mot kaklet av det jag sett mot provbiten. Ikväll har vi slipat väggar, spacklat där det behövs och målat första varvet färg på taklisterna. Ihhhh! Det händer så mycket nu och förmodligen kan vi måla taket imorgon och efter 2 målade varv börjar vi tapetsera.

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,

Älskar att följa sånt här!! så spännande

nouw.com/majanilssonlundstrom
beattriicee
beattriicee,

Det är så härligt att man kommer få se allt när det är färdigt och hur det ser ut innan är verkligen så roligt. Älskar att få följa med er under den här processen! 😍

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Åh det är sååå kul att få se det här!!! 😃 Kram ❤️
nouw.com/happym
amaliev
amaliev,

Det er så morsomt å få se utvikling, dere er flinke! ❤

nouw.com/amaliev