Välbehövligt mys

Efter jag slutade idag åt jag mellis, fixade några saker hemma innan jag hämtade upp O på jobbet. Sedan har jag myst och busat med en kattunge, kollat på mammas grödor som växer som ogräset och sedan ätit riktigt god middag. Potatis är nästan som en drog då det är så beroendeframkallande goda. Till det var det spetskål, tjälknöl på nöt, sås och squash från mammas land. Supergott och efter Jag jag önskemål på marängswiss som fixades till efterrätt. Kvällen blev väldigt lyckad och jag har tömt ännu mer från mitt rum som bara blir tommare och tommare.
Jag verkligen älskar att vara hemma hos mamma och pappa. Det är där jag växte upp, sprang runt på den enorma gräsmattan och har plockat frukt och bär från buskar. Sedan de byggde nya altanen är det the place to be. Det är där jag tankar upp och det behövs lite nu och då.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilken otroligt go katt, man vill bara ha lite kattgos när man ser den! Kan verkligen förstå att du mår som bäst där och kan ladda din energi. Så skönt att ha ett ställe som man känner sådär för faktiskt! Massa kramar älskade du 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men hur mysigt?! Alltid velat ha en katt och nu blev jag ju inte mindre sugen!! Kram
nouw.com/linndossing