Vandring på Ulvön

7D
Igår när vi kom fram till Ulvön lämnade vi av väskorna i stugorna, packade om för att sedan vandra upp till Lotsberget. Vägen upp var så himla fin med trappor och typ en betongväg upp. Det var så fint och mysigt på vägen upp och kameran var med i högsta hugg. Älskar att ha med den och att det blir så bra bilder.
Väl uppe fotade vi lite, hade en frågesport om 1949 där jag, pappa och moster hade 7/10 rätt och sedan fikade vi. Så gott och mamma hade gjort en äppelkladdkaka. Riktigt god var den och kommer helt klart vilja äta den igen. Så tips om ni vill göra en kladdkaka med äpplen!
Vi var där ett tag för att sedan gå ner mot stugorna, vila, byta om för att sedan sitta och prata och dricka lite öl/vin innan vi gick till hotellet för att äta. Helt klart en helt perfekt dag!
  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

SussHe
SussHe,
Myshelg 💞
linneahedberg
linneahedberg,
Gud va vackert och vilka fantastiska bilder! ♡
nouw.com/linneahedberg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men jisses så mysig upplevelse, skulle själv vilja vandra faktiskt! Drömmen är att gå i Norge och kika 😃 Fantastiska bilder! <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Men gud så mysigt ni verkar haft! Kram <3
nouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
Vilka härliga bilder! 😊
nouw.com/mollysvedin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilka fantastiska bilder du bjuder på! Dit hade jag verkligen velat åka någon gång, ser så fint ut! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh som jag började sakna den svenska naturen nu <3
nouw.com/celinelundqvists
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh magiskt är rätt ord för det här, kramis 💞
nouw.com/lillymihlte