Vår fredag i bilder

Vardag

09 - vi hade lekstund på golvet efter första napen och frukosten. Det är här vi tillbringar mest tid på dagarna med att leka, mysa, sjunga och hoppa.

10 - M sov sin andra nap och jag drack en kopp kaffe i lugn och ro. Vi var vaken 04.20 imorse så kaffe var ett måste. Förhoppningsvis får vi sova lite längre imorgon...

11 - vi mötte upp mamma för lunch på Pelles och jag tog min favoritburgare, tryffelburgare. Så mysigt och perfekt fredagslunch hehe.

12 - vi gick hem efter lunchen så Olov fick ta bilen till jobbet (så han kommer hem snabbare). Så härligt väder och riktigt skönt att gå hem + M somnade!

13 - jag hann ringa om en offert från ett försäkringsbolag innan M vaknade och sedan blev det mat och lek på mattan. Vilken dag som helst tar han sig framåt nu, han måste bara komma på att armarna måste hjälpa fötterna framåt.

14 - min mormor och morfar kom förbi en snabbis då min mormor stickat en tröja till Mel. Den blev verkligen så bra och som jag sagt tidigare, han passar så himla bra i blått och ska nu använda den hela hösten och vintern.

NU - M sover sin sista nap, jag har Harry Potter på i bakgrunden och ska snart påbörja middagen.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

susannehellstrm17737,

En toppen dag 🥰

linndossing
linndossing,

Åh vilken mysig dag ni haft!!! Så fint hon stickat <3

nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,

Vilken härlig dag och skönt med en promenad 😍

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,

Sådana här inlägg är så mysiga <3 Och koftan sen då!! FÖR gullig :')

nouw.com/isabylund
shazi
shazi,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Älskar verkligen såna här inlägg! Man får en sån myskänsla med så många fina bilder i samma inlägg! Vilken fantastisk dag ni hade! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr