Var tog tiden vägen?

Mel

Kan nån berätta för mig var tiden tog vägen? Var har de senaste fem månaderna tagit vägen? För fem månader sen låg jag med en nykläckt Mel på 12h på mitt bröst och förberedde mig på att Olov skulle hem och sova hemma utan oss. Ni kan läsa om min förlossning här och minut för minut här. Och nu är min lilla bebis 5 månader och vad har hänt sedan sist?

Mel har börjat bli mer och mer sin egen person. Första två, tre månaderna var det mest äta, sova, byta blöja och mysa men nu blir han mer och mer en egen person. Han älskar att ligga på mage som han alltid gjort, har börjat leka mer med sina leksaker och kryper närsomhelst nu. Han är helt med på allt just nu och ser allt, är nyfiken och vill vara med. När vi äter följer han gaffeln från tallriken till munnen, men han har börjat smaka mer och älskar det. Han har börjat känna igen familjemedlemmar och kan bli ledsen ibland om han är hos nån annan än mig och Olov. När han ligger på mage går benen i världens tempo och nu när han snart kryper kommer det vara full rulle och ingen lugn stund. När han inte når en leksak eller det blir som han vill så blir han väldigt frustrerad men motoriken har blivit så mycket bättre senaste veckan vilket underlättat.

Sömnvanorna håller på förändras och från att ha sovit 40 min åt gången på dagarna börjar det bli 1-2h men inte lika ofta. Men det är inte det lättaste att lägga han då han är så nyfiken och har världens fomo. Vill se och vara med på allt och är vi nånstans och han ska äta är det nästan omöjligt. Han ska bara bakåt och se allt runtom, som att han går minste om något om han inte kollar. Att leka tittut och busa gör vi ofta och myser mellan varven.

Mått och vikt har vi inte på han än för denna månad då vi ska på BVC på måndag för sprutor och alla mått som ska tas, men skulle gissa att han väger runt 8,5kg.

  • Postad i: Mel

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Men stora killen! Minns de som igår när du berättade för mig att du var gravid 🙊❤️
nouw.com/artibus
evelinajosefines
evelinajosefines,
Alltså hur söt? Och så stor hangar blivit🥰
nouw.com/evelinajosefines
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men vänta va, 5 månader redan?! Kändes verkligen som igår nästan :'D Så himla söt han är!! <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Det är helt sjukt, det kändes som han föddes igår alltså! Stora killen 😊 <
nouw.com/sofialissmyr