Vardagsrummet - före och efter

7D, Home

Lördagsmorgon och jag njuter. Vaknade dock efter 06 och kunde inte somna om så jag låg i sängen en stund innan jag klev upp och tömde diskmaskinen och gjorde frukost. Så mysigt att få sätta sig i soffan själv i lugn och ro, äta frukost och se på tv.

Och här har ni lite före och efterbilder på vårt vardagsrum, men knäppta med olika objektiv. Vi har köpte lite mer krokar till gardinerna för att fixa det sista på dem. Är så nöjd med hur det blev och nu ska vi bara inventera vilka tavelstorlekar vi har hemma och köpa fler så tavelväggen blir verklighet. Det enda svåra är att vilka av mina bilder jag vill ha och så det matchar.

Resten av dagen har vi inget planerat än en middag hos svärisarna ikväll. Vi ska byta däck på bilen och vi fick middag på köpet. Så mysigt och det kanske även blir ett bad i mörkret. Men innan dess ska dagen fyllas med något och jag har ett projekt på G som jag kanske tar tag i... Vi får se.

NU - fixa i lägenheten, väcka min man och boka tvättid. Det har som sagt börja gå magsjuka på jobbet så kläder ska tvättas. Vill inte dra hem något sånt!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så himla fint ni har det! Hoppas du får en fin lördagskväll <3 Kram
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Åh så fint! <3
nouw.com/artibus
joywesterberg
joywesterberg,
Men wow, blev så fint och mysigt! <3
nouw.com/joywesterberg
celinelundqvists
celinelundqvists,
Kan jag få ert hem? Tack!
nouw.com/celinelundqvists
Yela
Yela,
Är ju så kul att fixa! Verkligen superfint🌸
nouw.com/yela
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men alltså wow vilken skillnad! Jag älskar färgerna du kombonerar ihop, så i min smak. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr