Vardagsrummet är klart

Renovering

Nu är även vardagsrummet klart och vilken förändring det blev. Älskar rummet mer och mer och när soffan kom blev rummet ännu bättre än det redan var. Nu har vi småfix som att spika fast lister, sätta upp gardinskenor, få hem soffbordet.

FÖRE

När vi fick tillgång till huset såg vardagsrummet ut såhär och det är orginaltapeterna från när huset byggdes 1972. De har helt klart hållit bra och var inte jättefult, men när vi väl var igång så fick det sig en liten makeover. Vi målade taket två varv, spacklade igen hålen i tapeten, slipade och grundade sedan tapeterna med takfärg innan vi målade rätta färgen. Även listerna har vi målat vita.

EFTER

Och kolla vilken skillnad. Nu är inte bilderna knäppta i de exakta vinklarna men det var lite bråttom att fota innan Ikealeveransen kom med en kinkig bebis på höften samtidigt. Golvlisterna är inte inne här men de är på plats just nu och sen kommer vi inte ha den där lampan där. När vi väl gör om köket vill jag ha samma golv på hela entréplan men alla som varit till oss tycker vi är knäpp som vill ta bort parkettgolvet här i vardagsrummet. Men det får vi se då men jag vill helst ha samma i alla rum och helt utan trösklar. Sen gillar jag inte riktigt den orangea tonen på golvet.

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,

Åh va fint det blev! Spännande att se när ni får in möblerna också😍 ni är så dukitga!

nouw.com/linneahedberg
evelinajosefines
evelinajosefines,

Det blev superfint!

nouw.com/evelinajosefines
linndossing
linndossing,

Tänk vilken skillnad det kan göra!! Är glad att mina skenor är uppe för fasen vilket jobb 😂 men SÅ värt det när det väl är klart!! Kul att se sen när möblerna är på plats! Kram

nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,

Så kul att få se att det går framåt och så fint det blev 🥰 Ljust och härligt!! ❤️

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Åh så fint och fräscht det blev!!!! ❤️❤️

nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,

Wow vilken förändring!! 😍👌

nouw.com/lillymihlte