Vårinspo & favoriter i garderoben ATM

TipsInnehåller affiliate-länkar

Jag brukar verkligen inte följa trender och köper det jag känner för och det jag passar i. Men sedan kom de riktigt snygga vit/beigea kläderna och jag föll pladask för dem. Så jag har köpt på mig alla dessa kläder under min tid här och de känns så våriga (trots inte vädret varit det, så har kläderna bidragit lite med den känslan iallafall).

Klicka på bilderna för att komma till plaggen

Så dessa brallor och den vita toppen passar riktigt bra ihop. Jag köpte dem samtidigt just för de syftet, men jag har även haft den vita skjortan till dessa brallor med. Så enkla och snygga och när vi åkte till Florens under påsk bodde jag i dessa kläder.

Och denna klänning är verkligen min favorit. Så skönt material och fickorna som är på den älskar jag! Hade på mig den både igår och idag! Och behöver jag ens säga något om skjortan förutom att alla borde ha en sån? Riktigt skön och passar både till jeans eller slappare byxor som på bilden.

Så alla dessa plagg används flitigt just nu här i Italien och jag längtar tills jag kan använda dem hemma i Sverige med! Så stort klädtips och klicka på bilderna för att komma till plaggen.

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

ekho
ekho,
Klänninge är ju verkligen to die for!!
nouw.com/ekho
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Eller hur! Älskar den!
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Så snygga saker!! Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag brukar inte heller följa trender utan köper sånt jag gillar men ibland får man upp ögonen för sånt med. Alltså herregud vad den där klänningen är snygg, hade lätt kunnat köpa den. Masssa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr