Vårkänslor

Vardag, Bebis

För tillfället har jag inte helt koll på dagarna då de går in i varandra ganska mycket. Men det känns inte som söndag då Olov var ledig i fredags och är ledig imorgon oxå vilket är så mysigt. Det är så skönt att få lite hjälp på nätterna eller mot morgonen om M inte vill sova. Men imorse var vi uppe vid 05.30 och lekte i nya babygymmet innan vi sedan gick och la oss igen när han blev trött.

Vi gick sedan ut på en milslång promenad och det är så skönt att kroppen orkar gå så långt nu (med ett kort stopp hos mina kusiner och sa hej). Så det kommer bli fler långa promenader för att få tillbaka konditionen men det är så skönt att bara få komma ut, speciellt efter att ha varit sjukskriven från vecka 23 med ligamentsmärtor = inte kunna gå. Så äntligen!! Äntligen kan jag gå och det krävdes en bebis och en vagn för att jag skulle ta mig ut och gå nästintill varje dag hehe...

Och jag har äntligen sett vårtecken i form av blommor som knoppat ut, men nu börjar även flera träd knoppa ut och pollenallergin börjar komma.

NU - mysa i soffan för att sedan göra middag och lägga piccanian i ett vattenbad sous vide tills imorgon. Måste även städa undan lite i lägenheten då det är grejer framme hela tiden i form av tvätt (har aldrig tvättat så mycket som nu med bebis), babyskydd/babysitter/babygym/vagn är framme + allt annat vanligt. Kanske dags med ett inlägg med före/efterbilder?

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Så skönt med en långhelg tillsammans <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Mysigt att ha några extra dagar tillsammans! Ser gärna före och efterbilder!! Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu vad härligt med en långhelg tillsammans! Dom betyder ju verkligen så himla mycket <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åhhh vad mysigt att få spendera tid tillsammans så, älskar de stunderna ❤️ Stor kram och ha en underbar vecka fina du ❤️
nouw.com/happym