Vårkänslor och godaste mackan

Senaste dagarna har humöret inte varit toppen då min PMS lätt tar över, men solen och allt mys har vägt upp. Älskar verkligen morgonljuset i vardagsrummet och det är magiskt runt 08 när jag äter frukost och solen lyser upp med ljus och värme. Trots att vi har en hel del snö känns det som våren är påväg med värmen som varit senaste dagarna. Som jag längtar! 

För tillfället snurrar tankarna på Mels ettårsdag, fotograferingen vi ska göra, min födelsedag och så småningom om att börja jobba. Det är snart bara en månad kvar och jag har börjat få separationsångest, men det ska nog gå bra.

Har ni inte testat varma mackor med brieost, gör det! Jag kommer förmodligen inte kunna äta brie kall igen då den är så myclet godare varm. Om vi hade haft honung hemma hade jag ringlat lite över men det får bli nästa gång. Men jag är fast och äter det gärna morgon och kväll!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Åh det är så jobbigt när pms:en gör sig påmind! Hoppas du mår bättre snart ❤️

nouw.com/hilmak
beattriicee
beattriicee,

Gud vad gott det lät med varm brieost! ❤️ Skönt att solen lättar upp humöret! Och du, det kommer bli så bra med fotograferingen det tvekar jag inte en sekund på! 🥰

nouw.com/beattriicee
LouiseEdling
LouiseEdling,

Gud så goda mackorna såg ut😍

nouw.com/louiseedling