Värsta starten på en resa någonsin

ITALIEN, 7D

Igår strosade vi runt på Buranos gator och mellan Venedigs gator och idag åker vi till Milano. Vi sitter just nu på tåget men det har varit en av de värsta resor jag någonsin gjort. Eller den hann inte ens börja...

Påväg till tågstationen tappade Paula mobil så lite av skärmen sprack så vi sa att nu har vi nog gjort bort det dåliga. Vi skulle aldrig sagt det. När vi skulle köpa biljetterna i självautomaten så betalade jag, fick kvitto och sedan kom det inga biljetter. Det stod att maskinen skulle starta om så snabbt som möjligt och trots att vi var där i tid gick det åt helvete. Vi gick till servicen och de sa att pengarna inte var dragna så jag ställde mig för att köpa nya men pengarna var visst dragna och jag kunde inte köpa biljetter och vi missade tåget...

Det gick ett sedan 06.48 och vi väntade på att någon chef skulle komma in så han skulle kunna hitta biljetterna i datorn men det hände inget, vi började få panik med 10 min till att tåget skulle gå. Vi hittade en annan och förklarade allt igen för typ sjätte gången och sedan ringde han nån som skulle kolla men de visste inte hur lång tid det skulle ta... Vi övervägde att köpa nya biljetter men då de kostade 45€/styck så var vi tveksamma, men med ca 3-4 min till tåget skulle gå kom han ut med våra biljetter vi sprang och stämplade dem och upp till perrongen. Väl på perrongen kom tåget precis som vi kom upp.

När vi sedan skulle på tåget frågade vi var vi skulle sitta, han kollar på biljetterna och sa att det var förra tåget... Men vi förklarade snabbt IGEN vad som hänt och fick kliva på tåget, gick till en vagn och han fixade platser till oss.

Så nu sitter vi äntligen på tåget men 40 min senare än vi tänkt men vi är på tåget. Jag tänker inte jinxa mer men jag kan väl säga att de inte kan bli värre än detta..?

Gillar

Kommentarer

åh nej vilken start, tur ni fick hjälp tillslut .hoppas det bara blir bättre nu. kram
www.nouw.com/yasminegill
Ariella
Ariella,
Men fy vilken start. Håller tummarna att resten av resan går som planerat och blir toppen.
nouw.com/ariella
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Låter inget vidare men hoppas de blir bättre
nouw.com/jagochminahjärtan
happyM
happyM,
Men nej vilken otur ni haft!!!! Nu kan det bara bli bättre haha 😊 ❤️ Kram
nouw.com/happym
Fröken Rödlök ,
Fy vilken pärs men vilken tur att ni hann med ett av tågen iaf och att ni fick hjälp till slut. Jag hade blivit stressad och gått värsta paniken och struntat i allt.
Www.frokenrodlok.se
myeditemma
myeditemma,
vilken otur till start.. Men nu kan det ju inte gå annat än bättre!! kram
nouw.com/myeditemma
Jane,
omg... vilken jäkla otursdag ni har haft!! jag själv hade fått flipp i den situationen, hade sparkat sönder den där förbannande maskinen för biljetterna! usch, hahaha!
nouw.com/jjaneberglund
Sverige_influencer
Sverige_influencer,
Vilken otur men hoppas de fort vände !!!!
nouw.com/sverige_influencer
Vilma
,
Såå fina bilder! Ser grymt mysigt ut! Kram
FridaochTove
FridaochTove,
Nej vilken stressig och jobbig start, låter som en stressdröm när ingenting funagrar och man ska med något tåg/flyg/båt. Hoppas dagen blev bättre sen, tur ändå att ni fick hjälp tillslut<3
nouw.com/fridaochtove