Vårt nya kök och utemys

Vardag

Senaste veckan har allt fokus fått ligga på att jag ska må bra och vara så närvarande som möjligt med M. Förståelsen hos min lilla ettåring är enorm och jag fascineras varje dag över hur mycket han förstår vilket oxå gjort att jag inte fotat lika mycket eller haft mobilen framme. När kvällarna väl kommit har inspirationen saknats men jag ska ta tag i det. Jag gillar ju att få vara kreativ och dela med mig av det vi gör, men orken har inte riktigt funnits. Vi har hunnit med en hel del och även börjat skissa på vårt blivande kök!!!

- Jag har mätt hela vårt kök och nu börjat rita upp våra nuvarande tankar i Ikeas planeringsverktyg.

- Vi har bakat bröd. Närmare bestämt ciabatta som blev riktigt bra och recept kommer då det varit efterfrågat från min instagram.

- Omplantering av paprika, chili, gurka och basilika. Det växer så det knakar och jag behöver en större fönsterbräda i köket.

- Vi har rivit ner ett överskåp som var över vår köksö. Tänk klassiskt 70-tal med en ö som går ut från väggen med överskåp över. Det fick åka ner och jag är så nöjd. Än fast vi ska ha köket något år till så blev detta så bra och det enda vi ska göra nu är att spackla och måla taket.

- Toaletten uppe är i princip klar med makeovern. Den har fått lite ny färg på vissa ställen och det piffade upp den gamla 70-talstapeten till nya nivåer.

- Jag har börjat planera vad jag ska ha i pallkragarna i sommar och hur resten av trädgården ska bli. Hittills ska en gammal rabatt få bli jordgubbsland och pallkragarna ska det bland annat vara grönkål, rödbetor, morötter och lök i.

- Jag har varit på promenad med vår granne, haft mamma-träning tillsammans och tittat in hos dem för att se hur de gjort om sitt kök som.

- Och vi har ätit mellis ute i solen, lekt med snön och stenar, varit på altanen och lekt och allmänt myst om dagarna. Det kommer vara tufft att börja jobba nu i början då han är väldigt mammig men det kommer nog gå bra ändå.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Låter som att ni har hunnit med mycket, hoppas ni får en fin start på den här veckan också 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg
beattriicee
beattriicee,

Känns verkligen som du hunnit med massor och även fast köket är en bit bort så är jag ändå så taggad på det 😍 och mys med mellis utomhus! ❤️

nouw.com/beattriicee
linneahedberg
linneahedberg,

Låter som en supermysig dag och fått mycket gjort! Ska bli spännande att se hur köksplanerna ser ut 😍

nouw.com/linneahedberg
Hilma
Hilma,

Så mysigt att plantera ute ju! Riktig vårfeeling <3

nouw.com/hilma
LouiseEdling
LouiseEdling,

Låter som ni har fått en hel del gjort <3 Så spänd på att få ta del av er köksrenovering mer

nouw.com/louiseedling