Vecka 17

Vardag

Äntligen börjar värmen komma och våren är på intåg. Det är så skönt att se snön smälta dag för dag och temperaturen blir varmare och varmare. Jag har äntligen kunnat ta fram vårjackor och skor och som jag har längtat. Det blir även lättare att ta sig upp på morgonen när solen lyser och ännu härligare att jobba.

Måndag: Jobb mellan 12.30-16.30 och innan det fixa lite bröllopspyssel. Sedan 18 är det fix och när jag kommer hem från det ska min cykel tas fram!

Tisdag: Jobb mellan 12.30-16.30 och innan dess ska jag försöka plugga och fixa ordning i lägenheten. 18.30 är det möte på universitetet.

Onsdag: Ledig från jobb men kommer ha lunchmöte och sedan intervjuer under eftermiddagen. Sedan på kvällen jobbar jag nattklubb till 01.

Torsdag: Jobb mellan 12-16 och sedan tänkte jag försöka hinna få lite tid med min sambo. Med full rulle från både är det sällan det finns tid över för att bara va hemma och umgås.

Fredag: Olov åker till Umeå och jag jobbar som vanligt. Efter jobbet ska jag hem och fixa mig då det sedan är sittning. Det ska bli sjukt kul och jag längtar redan nu!

Lördag: Ta det lugnt då jag även jobbar nattklubb denna kväll då det är livevand. Så under dagen ska jag bara ta de lugnt och inte göra så mycket.

Söndag: Sova. Ska sova så länge jag känner för att sedan se hur vädret och allt annat är och kanske hitta på nått om jag känner mig levande.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Resamedbarn
Resamedbarn,
Låter som en härlig vecka =o)
nouw.com/resamedbarn
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja jag hoppas den blir bra! Hoppas du får en bra vecka med 😊
nouw.com/emmeliesehlin
whipitwithval
whipitwithval,
Vad harligt med sol och lite var vader!
nouw.com/whipitwithval