Veckan genom mobilen

Vardag

Med mindre än en vecka kvar till ettårsdagen är jag inne på alla möjliga sidor och letar inspo på tårtdekorationer, smaker, dekorationer osv.

Solen har lyst så skönt denna vecka så vi har städat altanen och myst där ute när temperaturen har varit lagom / så längesen vi åt detta men en emmespecial går alltid hem. Stuvade makaroner med korv i. Mums!

Efter att ha sett bilder på matcha på Instagram kom jag på att jag har en burk med pulver och visp. Har nu druckit en kopp 3 dagar nu och det är så gott / ett bad är självklart och speciellt när jag haft sån mensvärk. Det är så skönt att ta bort smärtan i det varma vattnet.

Som sagt, altandörren har stått öppen. Vi har myst och lekt där ute och ätit mellis i solen. Riktigt mysigt och nu längtar jag tills vi har möbler där och lite växter. Har tänkt ha alla tomatplantor där då det redan med 4-5 grader ute varit uppemot 30 grader på altanen. Perfekt för mina tomater i sommar.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,

Ha en fortsatt fin söndag 😊

nouw.com/vicktoriabjareklint
msahakangas
msahakangas,

Älskar sånahär inlägg, så kul att läsa och se på bilder 😊 Kram

nouw.com/msahakangas
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vad många fina bilder ❤️ Ser så mycket fram emot resultatet av lillens kalas! Kram ❤️

nouw.com/agnesmathilda
beattriicee
beattriicee,

Ni har verkligen haft ett mysigt väder så att ni kan hänga på altanen! 🥰 och hur gott är det inte med stuvade makaroner!!! ❤️

nouw.com/beattriicee
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så härligt med massa sol <3 Håller tummarna på att solen fortsätter lysa kommande vecka!

nouw.com/louiseedling
carroat
carroat,

Underbart med sol och att få öppna upp altandörren. Ja tänk så härligt när man tar fram utemöbler och kan börja plantera ordentligt! 🥰

nouw.com/carroat
happyM
happyM,

Omg, nu blev jag sååååå sugen på stuvade makaroner, haha. Det är ju SÅ gott ❤️

nouw.com/happym