Veckan i bilder

Vardag

Under denna vecka har jag gjort en hel del mat. Att vara så otymplig som jag är just nu är det inte lättaste att laga mat. Lyfta tunga grytor/pannor, ner och ta upp plåtar osv så jag har använt mig av slowcookern. Det har blivit en hel kyckling med ris och sås samt pulled pork. Jag kommer helt klart göra mer i den framöver, så smidigt!

Vi har myst en del på kvällarna och det är inte länge kvar nu som han är på insidan, men det är så mysigt när O ligger och myser med magen.

Jag gick in i vecka 34 och det känns helt galet, snart är jag officiellt höggravid och jag längtar mer och mer efter han just nu.

När jag skulle åka till mamma och pappa fick jag se denna underbara soluppgång. Så magiskt och det var underbart att stanna upp och njuta av den efter prommisen dit.

Väl hos mamma och pappa blev det full rulle (som vanligt) när jag och pappa är tillsammans. Vi gjorde piroger och slängde ihop en bulldeg och gjorde vaniljbullar. Alltså my gad vad goda det blev! Det smakade nästan som de man köper, så bra blev dem!

Jag blev klar med flätorna som ska vara runt filten och då var det dags att sy för att sedan klippa upp. Helt klart det läskigaste jag gjort i stickväg och det blev så bra tillslut. Nu har jag bara sista flätan kvar med alla maskor som binder ihop filten. Snart ligger den klar i vagnen och jag är sååå nöjd!

Garnet jag beställde för att kunna sticka overallen till mini kom och det kommer bli så bra. Det ska även göras en mössa och de kommer nog passa bra ihop med-

Min pyjamas kom och jag har bott i den sen dess och kommer göra det framöver. Älskaaaar den

Vi hämtade även ut vår nya lampa och det blev bättre än vad jag kunde föreställa mig. Lampan binder ihop rummet så mycket bättre och ni kommer få se det nu i veckan

Till frukost i morse gjorde vi bananpannkakor med duokräm toppad med jordgubbarna som blev över och banan. Så himla gott och en riktigt bra start på dagen!

Och jag har hunnit ganska långt på overallen nu men jag bävar mig inför ärmarna som ska göras, det känns som grekiska när jag läser mönstret men det kanske klarnar när jag väl kommer dit. Får hoppas det iallafall! Vad tror ni om den?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så himla mycket fina bilder, låter som du har haft en fin vecka! Kram
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack Linn, det var faktiskt en ganska bra vecka.
nouw.com/emmeliesehlin