Veckan i bilder

Vardag

Jag började veckan med en mysig frukost i sägnen som numer blivit min morgonrutin här hemma. Och den äter jag framför masterchef australia innan jag kliver upp. Så himla mysigt!

Jag har även hunnit luncha med mamma. Maten var riktigt bra och jag behövde komma ut. Det blev även en lunch med mormor och morfar men det har jag ingen bild från.

Läget hemma just nu, jag i gravid-träningstights som jag bott i senaste månaderna. Skönaste jag vet och nu med stora mysiga tröjor.

Det har blivit brödbak, chokladbollar och en brookie (brownie och cookie). Den senaste blev gaaalet god och väntar i frysen på att ätas. Mums!

Vecka 36 med min honungsmelon. Helt galet att det är i slutet nu och jag har en riktig knölunge som kan hålla på i 2h och trycka ut sig så det känns som att han ska komma ut genom naveln.

Senaste dagarna har varit riktigt fina men väääldigt kalla, men det har blivit lite prommisar men nu börjar jackan bli riktigt tajt över magen.

Vi har kollat på terminalglasögon till O och jag funderar på köpa nya till mig själv då jag får ont i huve av mina för tillfället..

Igår blev det en spontan middag med mamma och pappa på Il Romanos. Så god och prisvärd mat, så är ni i Övik är det ett måste! Efter bjöd vi på efterrätt hemma hos oss, brookie och glass och det var hur gott som helst!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag dör verkligen för dina bilder!! hur gör man för att ta så fina vardagsbilder?? Teach me master!! 😂😍❤️
nouw.com/matildaberlin