Veckan i bilder

Fotade till en fotoutmaning, var på Aqua och gick in i vecka 29.

Gjorde godaste tomatsåsen ever och fick flashbacks till tiden i Italien.

Har fortsatt med min stickning och gått runt i mina nya hängselbyxor som magen faktiskt får plats i.

Bakat 3 plåtar med cupcakes och lunchade med en kompis. Helt klart godaste kräftsalladen jag ätit och dressingen var magisk.

Hur mina dagar mest ser ut över en dag. I sängen med min gravidkudde för att inte ha så himla ont.

Vi hade en mysig spelkväll i sängen med Touché som jag dessutom vann, men det var riktigt roligt spel som vi haft hemma sen vi var små.

Och det har blivit en hel del fika över dagarna och denna igår när vi testade citroncupcakesen innan vigsel. Jag och min andra halva innan vigseln och under vigseln var det en liten krabat i magen som höll igång och dessutom hade hicka.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Så härliga bilder från veckan! låter härligt med bakning, matlagning och sällskap! 🥰 Hoppas den här veckan blir bra också!nouw.com/beattriicee
malinkirstine
malinkirstine,
Så fina & härliga bilder <3nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Best of #26

Ännu en söndag och jag tycker veckorna går alldeles för snabbt. jag hänger inte riktigt med. Och nu är det bara en vecka kvar till sommaröppet på jobbet och bara på dessa fyra veckor jag jobbat har jag lärt mig hur mycket som helst och även utmanats till bristningsgränsen. Men jag älskar det och att jobba med barn är en utmaning hela tiden mer eller mindre, men jag gillar nästan när man utmanas lite extra för det kräver mer av mig och jag måste pusha mig själv för att hitta nya vägar och sätt att nå fram till just de barnet.

NU - fortsätta lyssna på min engelska ljudbok, tvätta, fixa i lägenheten och sedan se på Österrikes GP i F1. Det kommer bli en bra dag!

Gillar

Kommentarer