Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Alltså vädret har ju varit helt underbart och det är skönt att ha ett jobb där man kan vara ute mycket än om det ibland känns lite för varmt. Sedan har vi haft 2 underbara kvällar i hamnen med både glass och iste för att inte prata om den underbara grillkvällen hos mamma och pappa i fredags.

VECKANS INSIKT
Den fick jag bekräftad när jag var på fotvården. Jag träffade en PT i höst som trodde att mitt ryggont satt i fötterna och det verkar vara ganska troligt. Så nu går jag med inlägg och väntar på mina gjutna som kommer om några månader.

VECKANS SÄMSTA
Med all denna värme blommar mina eksem upp rejält på mina fingrar. Det blir som små röda prickar som kliar och när det är runt 20-30 st på ett finger går det inte att göra så mycket och de känns som svullna korvar.
Sedan jag började använda inläggen i skorna i torsdags har jag fått ont i andra sidan av ryggen där jag aldrig haft ont tidigare, så med knivliknande hugg som jag tappar andan av försöker jag klara av vardagen ändå. Men om jag varit sned i ryggen och haft ont på andra sidan och det blir rakt nu, då är det ganska logiskt att det gör ont på den andra sidan.

VECKANS KÄNSLA
Glad men trött. Jag har varit så himla trött och vissa dagar lagt mig runt 21. All denna värme är så uttröttande och jag känner mig lite som en gammal tant som inte orkar vara uppe på kvällarna. Och vi har inte lika kaos i lägenheten längre och bara det ger lite mer ro i själen!

VECKANS BILDER
Har mamma och pappa visat då de varit till Norge i några dagar. Så himla coolt och jag måste helt klart åka till Norge. Och på vägen dit sa de att först såg de massa skyltar för loppisar över allt. När de kom in i Norge var de tunnlar överallt för att sedan närmare kusten vara campingar överallt.

VECKANS DOPP
Och det är faktiskt sommarens första dopp. Igår när vi var på stranden var det olidligt varmt så det var ett måste att ta ett dopp i havet. När mamma var där i fredags var det 21 grader i vattnet och det var något liknande igår. Superskönt men det tog ändå ett tag innan man var i vattnet, men det blev nog 4 dopp i slutändan.

VECKANS MIDDAG
Helt klart grillmiddagen i fredags. Vi grillade på uteplatsen, åt där medan solen gick ner och hade det riktigt mysigt. Jag skrattade så jag höll på kissa på mig, myste av att sitta bredvid pappa och tankade upp energi av att få vara med de jag älskar.

VECKANS INKÖP
Vi har länge pratat om att köpa ny säng då den vi har, den har vi haft i ca 6 år och när vi köpte den var den begagnad. Så en ny står på listan och igår när vi var på Mio beställde vi en så om 3 veckor så får vi hämta den!!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Här har du en till som känner sig som en gammal tant. Helt seg i kroppen och skulle egentligen vilja sova tidigt men då det är för varmt så vet jag att jag ändå inte kan somna.
Har blivit grillkväll och glass i hamnen här också, perfekta sättet att njuta av varma dagar.
nouw.com/jossustravelpics
Hilma
Hilma,
Ååh alltså Norge är ju bara såååå vackert! 😃 Mina föräldrar har precis varit på mc-semester där uppe! <33nouw.com/hilma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229