Veckans lista

Listor

VECKANS BÄSTA - mys hos mamma och pappa, kräftskiva med familjen, fotograferingar och allt mys här hemma. Det är en underbar tid just nu!

VECKANS MYSIGASTE - kräftskivan igår. Jag har längtat efter den hela sommaren och den blev verkligen så bra igår. Mer om den kommer i veckan.

VECKANS FOTOGRAFERINGAR - först en fotografering med en av mina kompisar då hon ville ha halvårsbilder på lilla C. Det blev verkligen så mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig och nu väntar jag bara på att M kan sitta upp själv. Sen idag blev det även en gravidfotografering så jag har lite redigering att göra.

VECKANS SÄMSTA - min rygg som har varit dålig av och till hela veckan och jag vet inte om min mens är på väg tillbaka? Sen har inte mitt humör varit det bästa heller men sömnbristen gör sitt ibland.

VECKANS SÖMN - senaste nätterna har varit lite bättre vilket varit så skönt. Nu har det varit uppvak vid (21), 23.30, 02.30, 04. Helt okej faktiskt då det varit mer tidigare veckor.

VECKANS FUNDERINGAR - allt gällande huset. Vilka färger, möbler osv vi ska ha och det är där alla mina tankar är just nu.

VECKANS BADRUM - vi har äntligen kommit fram till hur vi vill ha badrummet på entréplan rent positionsmässigt på inredningen men när det gäller färg på kakel, klinker osv har vi inte kommit fram till än.

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

Juliaoa
Juliaoa,
Sånna här inlägg är så roliga att läsa! <3
nouw.com/juliaoa
linnealarssonss
linnealarssonss,
Vad härligt att ni kommit överens om badrummet! 😊
nouw.com/linnealarssonss
linneahedberg
linneahedberg,
Älskar dessa "veckans" inlägg! Å va mys med kräftskiva <3
nouw.com/linneahedberg
beattriicee
beattriicee,
Men så härlig vecka du haft om man bortsett ifrån ryggen! 🤍
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Älskar kräftskiva <3 och kan tänka mig att det är otroligt mycket att tänka på gällande huset <3
nouw.com/linndossing