Veckans lista

Listor

Veckans bästa - att jag vann #nouw30daychallenge. Det kommer jag leva på länge och är så stolt över mig själv samtidigt som jag nu har prestationsångest istället?

Veckans sämsta - min handled som varit så hemsk med smärta att jag behövt ta smärtstillande för första gången på två år. Så less och det har inte blivit bättre...

Veckans känsla - trött men lycklig. Trots dålig sömn är jag så lyckligt lottad som har en man jag älskar, ett hus jag trivs i och en bebis som är mitt liv just nu. Älskade unge<3. Jag är precis där jag vill vara i mitt liv.

Veckans leverans - äntligen kom vårt nya soffbord hem och det passar in perfekt. Vi tänker bryta av allt grått med mörka trämöbler och jag älskar det. Bordet kommer få sällskap med andra mörka trämöbler nu framöver.

Veckans testande - jag har börjat illustrera. En kompis är jätteduktig på det och jag blev så inspirerad och har testat lite smått och jag älskar det.

Veckans godaste - choklad i olika former. Jag gjorde en brownie (recept kommer) som jag älskar och ätit hemmagjord chokladsås till glassen. Min man han kan! Älskar hemmagjord chokladsås!

Veckans promenader - när det inte varit överdrivet kallt ute eller blåsigt har vi varit på pulkapromenader. Mel älskar att åka pulka och det är så kul att höra han prata och prutta med munnen medan jag drar han runt slingan.

Veckans utflykt - vi åkte till stugan igår och det var ett magiskt vinterlandskap som i en sagovärld. Mitt mission var att fota och det gjorde jag men kaffet uteblev då det blåste en aning och M blev väldigt röd och kall i ansiktet. Men magiskt var det och jag älskar bilderna!

Veckans husprojekt - vi har påbörjat en möbel till hallen och jag har börjat ta tag i vår andra toalett lite smått. Det kommer bli såå bra alltihop!

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,

Så kul att du vann!! Grymt jobbat <3 Kram

nouw.com/linndossing
ellinorwd
ellinorwd,

Så mysigt och bra sammanfattat inlägg 😍

nouw.com/ellinorwd
carroat
carroat,

Stort grattis till dig och mysigt med pulkapromenader! 🥰

nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,

Gud vad kul att läsa din veckans lista! 😍 Så härligt med leverans, era utflykter och framför allt att du vann tävlingen. Riktigt bra vecka och hur kul är det inte att du har börjat illustrera. Tror vi kan läsa tankar för jag började med det igår! 😅

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Åh så mysig lista och så himla fint att du känner dig lycklig, det är ju verkligen det viktigaste i livet ❤️❤️ Gud vad jag blev sugen på choklad nu haha ❤️ Kram

nouw.com/happym
johnssons
johnssons,

Åh vilken mysig lista! Och så fint att du känner dig så himla lycklig<3

nouw.com/johnssons
LouiseEdling
LouiseEdling,

Älskar listor <3 Så mysigt med en tur till stugan!!!

nouw.com/louiseedling